! :)

Rapportera

Rapportera

• 7 apr 2011 Tungt för svenskar

Benfica hade med största sannolikhet krossat PSV Eindhovens drömmar om Europa League-triumf direkt om inte Andreas Isaksson hade gjort en strålande insats mellan stolparna. Dock var portugiserna ändå alldeles för bra i Lissabon och är skyhöga favoriter till en semifinalplats efter en välförtjänt seger med 4-1.

Det blev en oerhört trist Spanien-resa för Emir Bajrami i Europa League. Hans Twente hade inget att sätta emot ett Villareal som aldrig slutade anfalla.
    Emir Bajrami var osynlig i matchen, men det är inget han kan klandras för - hela laget var statister ikväll.

• 7 apr 2011 Lobro - Reymersholm IK 10 - 0

Seger mot ett tappert kämpande Reymersholm. I dag lag vi fokus på både markeringsspelet och uppspelen från backlinjen. Markeringsspelet såg mycket bättre ut, där vi låg på rätt sida om motståndaren och då blir det svårt för det andra laget att göra något. Vi spelade matchen i 3 st halvlekar då Reymersholm låg på läger. De hade en trupp på 30 st killar och bytte lag varje halvlek. Första halvlek slutade 3-0, andra halvlek 3-0 och tredje halvlek 4-0.
    Det blev kallt för William som stod i mål i dag, inte ett skott fick han på sig, men skärpan i laget var det inget fel på då vi spelade bra i tre halvlekar.

Rapportera

Rapportera

• 7 apr 2011 Konstgräs

Man försöker hitta de spelare som spelat på konstgräs under uppväxten och spelat i såna lag. Det tittar vi mycket på, säger Gif Sundsvalls tränare Sören Åkeby till TT.

- Det är lite skillnad på fotbollen. Lite sämre teknik kan gå an på gräs för där går det lite långsammare. På konstgräs måste du vara lite mera vaken i mottagningar, passningskvalitet och med hårdheten i passningarna.

- Då gäller det att hitta dom med fina fötter. Det tycker jag är viktigt.
    Spelar du snabbt efter marken på konstgräs hinner du inte in. Det blir knappt några tacklingar. Kvicka spelare har mycket större chans på konstgräs. Det var större skillnad än jag trodde. Jag värderar mer kvicka, tekniska spelare nu

Rapportera

Rapportera

• 7 apr 2011 Boys spring cup P00 Svår

Det gick inget vidare för Sirius P00 I cupen.
    Det blev tre raka förluster i gruppen och 3-12 i målskillnad.
    IK Sirius FK:Svar-Saltsjöbadens IF Vit:1 1-5
    Värmdö IF - IK Sirius FK:Svart 2-0
    IK Sirius FK:Svar-IFK Haninge 1 2-5

Samma Haninge som vi spelade retstickan med i Kamratcupen! Var det 5-1 vi vann med?