Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kubikenborgs IF P17/Div 5 2010

• 9 mar 2010 westring

MÅLLÖST P17-MÖTE MELLAN OPE OCH KUBIKENBORG PÅ JÄMTKRAFT ARENA
    av Lasse Jonsson
    Publicerat: 7 Mar 2010 - 16:29

Tränaren Jimmy Anjevall gick i mål på bra tid i Vasaloppet när domareren blåste för full tid för hans lag på Jämtkraft Arena i 0-0 matchen mot Kubikenborg.

Idag var det möte mellan ettan och tvåan i förra årets pojkallsvenska. I den serien vann Kubikenborg bägge mötena så Ope hade revansch att kräva.

De båda halvlekarna påminde ganska mycket om varandra. Kubikenborg var nämligen det lag som kom igång bäst i båda och skapade särskilt i den andra halvleken farligheter runt Opes straffområde. Man hade i andra halvlek två frisparkar inom bara ett par minuter i bra lägen som Opemålvakten fick briljera på. Men sakteliga kom Ope in mer och mer i i spelet dock utan att riktigt hota Kubikenborgs målvakt. Det närmsta var vad som mycket väl kunnat bli årets mål på Arenan. På ett inlägg från högerkanten fick förre Frösöspelaren Muhammad till en klockren bicacleta som tyvärr för hans del gick strax över ribban. I övrigt kom de flesta Opemöjligheterna på den kant Viktor Ageskär höll till på. Särskilt i den andra halvleken när han spelade på vänsterkanten kom han till ett flertal halvchanser och även någon lite farligare.

Som man kunde se redan ifjol är det här två jämna och bra lag som tillsammans med ÖFK sannolikt går en bra säsong tillmötes.

Slutligen vill jag passa på att gratulera Opetränaren Jimmy Anjevall till att ha klarat av Vasaloppet på en bra tid.

Vid pennan

Lasse Jonsson

Rapportera

Rapportera

• 9 mar 2010 Lennart

Ja Hugo som väntat, det blir bara värre och värre första förlusten mot Wigan.......