det var min toffla :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 9 jun 2009 johan

Jag fick med mig en svart foppatoffla från matchen igår som jag antar att någon i laget saknar, jag tar med den till träningen ikväll

• 7 jun 2009 coach

Essvik/Kubikenborg 2 - Fränsta IK 4-0 (3-0)
    2009-06-07 - 17:00 - Essviksvallen
    Essvik/Kuben 2 gav inte Fränsta en sportkeps i dagens toppmatch i sexan. Redan i den femte minuten gjorde Peter Mackin 1-0, fint framspelad av Johan Koistinen. Mackin låg bakom 2-0-målet också i den 18:e minuten då det var returen på hans skott som Mikael Uhlin kunde "måla". Alen Jasarevic förvaltade sedan ett friläge på bästa sätt och E/K kunde gå till pausvila med 3-0.
    - Med lite flyt och skärpa borde vi kanske ha satt nån boll till, säger Henri Sjödal i E/K lite självkritiskt.
    Ett chockskadat Fränsta spelade upp sig i den andra halvleken dock utan att spela till sig några sylvassa möjligheter.
    - Vi kunde relativt komfortabelt hålla undan och i matchens 89:e minut sätta ytterligare en balja genom Johan Koistinen, säger Sjödal.
    Eftersom Kuben hade A-lags match fick deras pojkallsvenska lag bistå med ett antal spelare födda 1993.
    - Sista kvarten hade vi sju stycken plus målvakt från pojklaget! Dom tog verkligen för sig och var duktiga där samtliga förtjänar beröm, säger en imponerad Sjödal.
    Extra mycket plus emellertid för Mattias Svelander och tidigare nämnda Johan Koistinen!