Rapportera

Rapportera

Tack för en bra helg!

På torsd går vi på Berits pass på Friskis igen, Ytterby kl 18-19.

Är det is på Skarpe Nord på sönd har vi tid för träning eller ev träningsmatch på förmiddagen (ca 11-13). Vi återkommer om exakt tid.

I övrigt gäller det som står i kalendern.

Hälsningar
    Martin o Anette

Rapportera

Rapportera

• 26 okt 2008 Cilla

Kul att hora att det gatt bra tjejer! Hoppas ni ar nojda och ni har haft kul... stranden i brasilien halsar :) A Camilla, min mamma lr pappa kommer ge dig ett kontrakt som du far skriva pa men det loser sig bara sa du vet! Ha det gott!

Rapportera

Rapportera

• 26 okt 2008 Supporterklubben

Matchen mot Tranås slutade med seger för Karebys damlag. Resultat 4-1. Damerna är nöjda med helgens insats som slutade med en sjunde plats i cupen. Utvisning: Sara Bergvall 6 min, oschysst spel.

Kul att ni är kvar i allsvenskan,heja västsverige
    Kan ni inte lägga ngn match på Heden för att sprida dambandyn?
    Det vore en kul grej.
    Lovar att fixa publik

Rapportera

Rapportera

Hejsan tjejer
    Kul att ni är kvar i allsvenskan .Kan ni inte försöka spela ngn seriematch på Heden för att sprida dambandyn? Var på tränarutbildning i helgen och fick frågan-Vad ska du göra ? av en 5 årig kille när jag hade skridskorna i handen .Spela bandy sa jag. Det finns inga mammor som gör det svarade han!!!!!!!!! Skrämmande....

• 25 okt 2008 Var på plats

Veiterä Lappenranta var en enkel match för Karebys damer. En bra insats resulterade i resultatet 7-1. Detta räckte dock inte för att komma trea i gruppen, då Kareby var tvungna att vinna med minst sju mål. Kareby drabbades av tre utvisningar i 18:e minuten, Vickan, Dogge och Biffen.

Rapportera

Laget spelade bra i dagens match mot jättarna Record. Trots detta en förlust med 3-7. Kareby inledde matchen med 1-0 som sedan kvitterades till 1-1. Matchen var jämn men i andra halvlek drog ryskorna ifrån.