Rapportera

Rapportera

• 6 apr 2013 Bo Albert

Bra genrep!!!!!!
    Det blev en mycket bra kampmatch mot Skövde där våra pojkar tog hand om taktpinnen direkt. Ttyvärr blev det inga mål men hade vi vunnit med 4-0 hade nog inte ens Skövdes Strind sagt något. Skulle tro att det blir en avslutsträning under veckan . Vilket lag i serien har en så bra avbytarbänk som vårat lag. Skulle det gnissla i maskineriet är det bara att göra ett byte . Ingen där är sämre än någon startelvan. För Stefan o Jörgen måste måste det vara perfekt med sådana avbytare. Just nu ser det bra ut inför seriestarten nästa helg. Stefan W taggar tydligen igång också inför starten. Bra!!!

• 27 mar 2013 Bo Albert

Ingen match mot Vara ikväll onsdagen den 27/3 enl. Bruzze.

Rapportera

Rapportera

• 10 mar 2013 Bo Albert

Vinst med 4-1 mot Uddevalla. Ingen höjdarmatch men våra killar gjorde jobbet i första halvlek o släppte in U-a i spelet något i andra halvlek. Vi är betydligt starkare fysiskt än dom. U-a hade inte många målchanser.Stefan o Jörgen har många spelare att välja mellan vilket är bra för fortsättningen. Här gäller det att kämpa för att ta en plats i startelvan. Hur det blir med nye Daniel K o Boyd W återstår att se. Hur som helst tycker jag att det ser ganska angenämt ut för fortsättningen. Finns det någon annan uppfattning?

Rapportera

Rapportera

• 26 feb 2013 twitter

Undrar om någon är intresserad av att ta över twitter-kontot "ikgauthiod"? Jag vill inte twittra längre men tycker det är synd att stänga ner det. Om någon är intresserade av att twittra antingen om herrarna eller damerna kan ni mejla xtraaa@live.se.

Rapportera

Rapportera

• 23 feb 2013 Bo Albert

Fortsättning på nedan.
    Robert D blir en klar förstärkning på mittfältet.
    Vårt mittfält styrde o ställde som dom ville.
    Wiktor W , Henrik, Emil spelade ej p.g.a. sjukdom.
    Spelmässigt ser det stabilt och bra ut!!!

Rapportera

Rapportera

STORSEGER mot Götene med 9-2.
    Våra killar började mycket piggt med att göra 3 mål på de första 18 minutrarna. 1-0 genom ett mycket fint anfall där Jonis frispelade Anders i 8 minuten. 2-0 Alfred med ännu ett fint framspel från högerkanten och Jonis i 11 minuten. 3-0 nickade Wiktor F in elegant i 18 minuten.
    4-0 genom ett hårt skott av Wiktor F i 34 minuten. Claes gjorde 5-0 i 37 minuten. Wiktor F fullbordade sitt hat trick med o göra 6-0 i 44 min. Jonas A kom in i halvlek istället för Wiktor. I 55 min. skulle vi haft en straff då Jonas blev fälld i straffområdet. Alla utom domarna såg detta. Domarna gjorde annars en godkänd insats. Våra pojkar började att bli lite loja o Götene fick lite mer att säga till o gjorde 1-6 genom ett självmål i 60 min .
    Alfred ökade till 7-1 efter 70 minuter. Götene stack emellan med att göra 7-2. Robert D utökade sedan vår ledning till både 8-2 och 9-2. Slutsummering. Vi spelade ut Götene i första halvlek och släppte sedan på tempot i andra halvlek.