Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 15 aug 2008 Teddan

tack för en helt underbar 2:a halvlek igår synd bara dommaren förstörde den lite o blåste bort 3-2 målet men annacs va de helt underbart o stå jämte o se på. kör på hårt nu när jag e borta o att ni slår sommen o bälaryd för annars får jag äta upp de av reimond. önskar fredrik välkommen tbx oxå o STORT I efterhand t giftemålet. Men ja hör av mig I veckan. Ber om ursäkt för jag va så seg I början igår o uppspelt på dommaren. Ha de fint nu så syns vi nästa söndag...

Rapportera

Rapportera

• 14 aug 2008 Öx

grattis till pinnen.. ni tog till vara på våran bedrövliga andra halvlek och förtjänade resultatet!

hoppas det går bra för er resten av hösten nu

väl mött

Rapportera

Rapportera

• 14 aug 2008 Pärlå

UUUUNDERBART!!! Vi har hittat tilbaka till spelet vi hade i sexan förra året o spelar grym fotboll i andra halvlek o hämtar opp 2-0 visar att vi fan liggerpå fel plats i tabellen denna poäng kan visa sig avgörande i slutändan,,

Rapportera

Rapportera

• 14 aug 2008 pastorn

Riktigt underbart sms jag fick vid 20,45 Starkt jobbat och detta visar ju bara att vi fortfarande vill spela kvar i serien även nästa år. Se nu till att vara riktigt hungriga till på söndag för då ska vi köra på ännu hårdare. Väl mött!

• 14 aug 2008 Dembacke

Lycka till ikväll killar, kommer tänka på er. :)

• 12 aug 2008 Pärlå

Lilla J:et behöver inte springa ifatt dej !!! räcker me o stå rätt o skrämma skiten ur dej ,, men risken e väl att du e som Forrest Gump då o springer bort.. !!!.. annars kan jag jag helt enkelt ta en stenhård boll o dra i väg på dej ,, så går jag ifatt dej ,,

• 11 aug 2008 J:et

Vi ser det som en coaching seger :) Annars går det se det som en riktig kämpar insats där jag framför allt vill hylla Adam i målet som limmade en straff, gjorde ytterligare några kanon räddningar och dessutom agerade i hela straffområdet och stoppade flera av deras långbollar genom att gå ut ocg rensa utanför straffområdet eller ta bollen om den var innanför linjen.
    Sen vill jag även hylla Mattias W! Om alla hade den energin när vi stressar motståndare så skulle vi vinna varje match lätt. Deras backar fick inte stå och sikta med passningar i många hundradelar.

Men hela laget bet ihop och spelade bra. Mattias N spelade sin andra 90 min denna helg, Otto tappade en nagel under matchen men bet ihop och fortsatte spela ändå, Leo kämpade vann bollar och slog dessutom det avgörandet inlägget i slutet, Pastorn höll i bollen och fördelade boll och fick ett extra mål i protokollet men var faktiskt värd mål efter att ha vunnit en luftduell mot deras målvakt, Linus var med både offensivt och defensivt, Simon markerade bort deras forwards så de klagade på att han var för närgången och resten som jag inte orkar nämna just nu spelade riktigt bra de med!

Pärlå jag visste inte att du gillar min röv. Men ska du ha den så får du först hinna ikapp mig så jag är inte särskilt orolig... men det kanske vore motivation för dig att röra på benen? Ska jag bli din personlige kondistränare?