Rapportera

Rapportera

• 12 aug 2011 16e

Ett kort referat.
    Vista startar hyfsat första 10-15 minuterna innan NGIS bjuds på ett mål i minut 17 ungefär. Sen lyckas vi kvitera ganska snabbt genom att Zacke gör en dribblingsräd på mittplan innan han snyggt spelar bollen mellan mittback och ytterback till en framstormande Lövet som tar mot bollen innan han skjuter. Målvakten var på bollen men bollen gick in iaf.
    Sen har jag glömt bort i vilken ordning målen kom men i första halvlek bjöd vi på 2 mål till och de gjorde ett spelmål som vi inte gav bort. Vårt andra mål gjordes av Bengtsson på nickskarv efter inlägg av Beraki.
    Mao 4-2 i halvlek och i andra ger vi dom ytterligare ett bjudmål på frispark och släpper ett som jag inte kommer ihåg just nu så slutresultatet blir 6-2.
    Sammanfattningsvis så får vi inte ge bort bollen så lätt och särskilt inte när hela laget är på väg upp. Det var inte bara de som slog passen som gjorde fel utan även de tänkta mottagarna som inte visade att och var de ville ha bollen. Snacket var för dåligt och positionsspelet inget vidare då vi släppte till väldigt stora ytor på mitten innan uppställningen ändrades lite och vi täppte till den ytan iaf något bättre.

Rapportera

Rapportera

• 12 aug 2011 Öhrn

Det finns inget referat från Hook matchen på Facebook heller, så du behöver inte känna dig utanför Viktor!

Rapportera

Rapportera

Bara att ta nya tag match snart igen.
    Hoppas det blir ett matchreferat på hemsidan, roligt att få höra lite från "vår" sida. Saknar fortfarande ett från Hook matchen.
    Alla har inte Facebook :(

Rapportera

Rapportera

• 11 aug 2011 Toni

Tja. Vi kör samling vid 17.30 vid ica idag.

Rapportera

Rapportera

• 10 aug 2011 Pärlå

Lycka till nu ,, hoppas 3 nya poäng ramlar in :)

Rapportera

Rapportera

• 1 aug 2011 Öhrn

I morgon kl 19.00 kör vi första träningen efter sommaruppehållet.
    Någon frivillig som kan tänka sig att hålla i morgondagens träning? Toni, Tomas & Peppe är bortresta och jag kan nämligen inte heller. Eventuellt kan jag komma ner och låsa upp men annars finns nyckel för avhämtning hemma hos mig. Är tacksam om någon ställer upp på detta.

Rapportera

Rapportera

• 1 aug 2011 Wadden

Tja på er. Härligt att träningen drar igång imon igen. Tyvärr jobbar jag kväll då och missar den :( , men kommer extra taggad på torsdag !
    ses då

Rapportera

Rapportera

• 27 jul 2011 Grillfest

Hej på er därute :)
    Snart drar vi igång igen efter lite vila o hoppas alla har haft lr har en skön semester. E de inte dax för o fixa fram någon grillfest med gänget snart ? Hörde Tomas o Teddan satt o surrade om de för några månader sen. Ha en fortsatt trevlig sommar så syns vi snart igen o förhoppningsvis så börjar segrarna rulla igång igen :)

Rapportera

Rapportera

• 17 jul 2011 Assist

Att Zacke gjorde alla mål i senaste matchen har väl ingen missat - men är det nån som har koll på vem som spelade fram till målen?