Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Tun Herrlag

Följ

Herrlag

Följ oss för uppdateringar
Följ
IK Tun
Fotboll
Herrlag

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

  • 18 okt 2009 Eklund

    Tack för en trevlig kväll igår!



    Rapportera

    Rapportera

  • 18 okt 2009 Calle

    Tack för igår, ovanligt skötsamt.... vi kanske ska ha med respektive fler gånger?

    Tack till städpatrullen som skötte sig utmärkt medan några intog bastun.

    Ses nångång i Skavsta. när drar vi igång?

    Stort Grattis till Jimmy och Jonas som blev årets spelare i IK resp BK

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 okt 2009 Annebäck

    Öppethus med AIK-Gefle och öl hos Mackan L för alla Tunare. Ring Mackan om du funderar på något.

    Börja kvällen med härliga AIK poäng!!!!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2009 tobbe

    vart är de förkrök? och se aik segla mot guldet=)

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2009 Peppe

    Lundborg, behöver jag svara på det. Vi möter ju Fiskens lag så han har fixat. Känns det tryggt?
    Ska bli riktigt kul imorrn.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2009 Lundborg

    Förkrök Lördag Aik-Gefle,nån som är sugen?Peppe har du fixat så vi inte missar Valencia-Barca?

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 okt 2009 Bagarn

    En härlig doft av nybakat kaffebröd sprider sig i
    köket.När det gäller leverans av brödet kan jag
    komma ut till IP med det på lördag.
    Kommer med buss till Enstaberga ca kl 16.30.
    Är ni på plats då?
    Behövs hjälp så kan jag stanna kvar där.
    Det går att ringa till undertecknad efter kl 15 på
    lördag telefonnr 070-5289475 eller till jobbet
    telefon 210687.

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 okt 2009 Peppe

    Det låter bra, Bagarn. Du kan väl höra av dig till mig, ang hur vi gör med leveransen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 okt 2009 Bagarn

    Rapoort från bagarstugan.Dinkelbrödet är klart
    det blev tre formbröd.Har nu satt igång med att
    göra fördegen till vetebrödet och gjort fyllningen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 okt 2009 Bagarn

    God kväll.Yes nu har jag satt igång med brödbak
    och det första blir dinkelbröd som innehåller bla
    vete-och rågsurdeg degen får vila i kylskåp under
    natten innan det formas och gräddas det blir
    förträffligt till maten.Nästa projekt blir vetebröd
    till kaffet smaksatt med kanel och kardemumma
    och fyllt med mandelremonce.
    Är dock inte proffsbagare utan snarare är jag
    autodidakt.
    Hör av er om tid och plats för överlämnande av
    brödet.

    Rapportera

    Rapportera