Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Kongahälla F12/13

Följ

F12/13

Följ oss för uppdateringar
Följ

Logistik och samåkning till Oddebollen

Martin Johansson Tränare
8 kommentarer
  • 28 jul Johanna Hellman

    Vi kommer vara i Uddevalla samtliga dagar. Vi tar med Stina hem på söndag och har troligtvis plats för ngn mer beroende på hur många syskon som följer med och tittar. Vi hjälper till med vad som behövs på plats :).

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jul Maria Algården

    När behöver vi vara på plats på fredagen? Tänker att det smidigaste är om vi kommer och lämnar av packningen på skolan först. Sen åker vi med och tittar på första matchen och kan hjälpa till under förmiddagen med det som behövs. Hämtar Agnes på söndagen och har säkert plats för nån mer.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jul Malin Ahlqvist

    Hej Maria! På fredag kommer vi att ha "Wakeupcall" vid 06.20. Sedan promenerar vi till frukoststället vid 06.50. Tillbaka till skolan vid ca 07.40. Sen åker till bil till Gustavsberg vid 08.00.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jul Malin Berlin

    Johan och jag kommer att vara på plats både fredag och lördag och kan hjälpa till där det behövs. På söndag kommer vi behöva hjälp med skjuts hem för Idun.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jul Malin Ahlqvist

    Jättefint! Då kanske någon av er (Johannas familj och Malins familj och säkert några till) kan ordna eftermiddagsfika på dels fredagen, dels lördagen? Typ varsin frukt och kanske någon liten enkel macka ELLER yoghurt? Utlägg betalas förstås av lagkassan. Jag kommer nu att skicka ut ett ganska detaljerat schema inför helgen - så har ni allt som ni behöver veta där! Vad kul detta ska bli!

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jul Åke Magnusson

    Amanda är på plats lördag morgon. Lagom till uppvärmningen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 aug Martin Johansson

    Logistiken inför helgen är mer eller mindre på plats. Men det hade varit bra om det fanns ytterligare någon som kan hjälpa till att köra hem alla barn på söndag.

    Just nu finns det teoretisk sittplats i bilarna till alla, men ingen marginal. Och sett till all packning inte minst hade det nog varit bra med ytterligare någon bil med fler platser.

    Någon som känner sig manad?

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 aug Samuel Kiros

    Hej,
    Vi planerar att komma upp på söndagen också och har 2 platser i bilen

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in