• 2 maj 2012 halv-dan

Gött att se att alla ger allt för laget! Endel spräcker skallen för laget och radar spräcker andra saker..

Rapportera

Rapportera

Man blir fan kär!! Så jävls skönt är det gubbar!! Gött go också! Åh en sådan härlig dag örby vann örby vann! Örby är det bästa laget krossar alla andra lagen åh en sådan härligt dag! Örby alag vann idag

Rapportera

Rapportera

• 2 maj 2012 Hoost

för jävla bra idag gubbs...

Skall lära er tacklas ox så blir ni jävligt farliga i år !

Weeooowwww

Rapportera

Rapportera

• 2 maj 2012 Stolt Backkollega

Sååå rättvist aer det! Skönt att se handbollsförsvaret av samtiliga på planen håller andra halvleken ut...

Crank it up boyos!!!

Rapportera

Rapportera

• 2 maj 2012 Radar

Jag blir så jäääävla oerhört glad och stolt över er, alla i hela truppen! Sams inhopp, Simons inhopp, bergakungen osv osv osv osv ..

Grabbar, vi har en snittålder på 18.34334769 idag. Jävligt starkt jobbat!

Över & ut.

Rapportera

Rapportera

• 1 maj 2012 12/Radar/Capten/Junior

Tagga upp ordentligt nu grabbar!
    Jag går inte av planen utan 3 långa jävla pinnar!

Hej hå taggtråååå!

Rapportera

Rapportera

• 29 apr 2012 Daniel

Matchreferat U-laget

Kronängs if -Ifk Örby 1-1

Dagens match spelades på hedvigsborgs ip som inte såg allt för välskött ut. planen var oerhörd ojämn och Jens i målet fick spela på grus. Detta ställde till det något för oss då vi gärna vill rulla mycket boll. Tycker ändå vi lyckas med detta väldigt bra med tanke på förutsättningarna. Vi hade störst bollinnehav men Kronäng lyckades kontra in 1-0 efter ett av många örby anfall. Spelaren i kronäng skar in från kanten och sköt i Jens närmsta stolpe Jens var där men orkade inte stöta bort den.
    Vi deppade inte för detta utan satte igång matchen igen och vi fortsatte trycka på. 1-1 kom efter att Peter B spelat bollen till Erik B som på ett effektivt sätt frispelade Terry som distinkt placerade in bollen i målvaktens högra hörn. Efter en kontring 75 minuten blev det oroligt i baklinjen och Andre krockade med en kronängs kille som fick straff. Denna placerades säkert in i mål.
    skam den som ger sig efter en snygg vändning av matchens lirare Micro så spelar Tor som var mycket pigg när han kom in i andra fram Terry som ur snäv vinkel placerad in 2-2. Matchen slutade 2-2 och vi visar än en gång att vi starka och orkar vända underläge.

Många spelare var duktiga idag Terry gör 2 mål och han ser kall ut i straffområdet härligt att se. Tor var pigg och skapade oro. Emil,Simon,Sam,Tom, staffan jobbade hårt för laget och gör en bra defensiv insats. Anton såg pigg ut och tar för sig mer och mer på mitten . Jonathan är tuff och stark tar emot och är oerhört svår att stoppa. Jens var bra på de chanser motståndarna skapade.

matchens Kamrater går till
    Micro 90 minuters slit och perfekt som uppsamlare på mitten och står för en andra assist.
    Peter B för hårt jobb en assist och ständigt farlig
    Erik B kommer rätt i positionerna och hotar offensivt från sin kant hela matchen och gör även han en assist.