Rapportera

Rapportera

• 19 okt 2009 Sören

Till Herrlaget:
    Träningen i morgon Tisdag börjar 20:30 med löpning utomhus. Gäller ALLA som tänker träna.

• 17 okt 2009 Simon

Bra insats igår grabbar! Många bra individuella prestationer från samtliga.
    svar till "supporter" Vi ska bättra oss på att skriva referat från matcherna framöver. Det har varit lite dåligt med det än så länge.

• 17 okt 2009 supporter

finns det ingen som kan skriva när A-laget har spelat matcher nu har ni spelat mot Bruks höfers men inga matchreferat

Rapportera

Rapportera

Kort matchreferat :Vi börjar matchen jättebra. Tar ledningen med 3-0. Höfers reducerar med 2. Vi går upp till 6-2. Tappar "spelet", 7-7? Timeout! Ökar tempot med tryck i kontringar o leder 15-10 i paus.
    Godkänd första halvlek. 2:a tar Vi tag i spelet dock lite "darrigt" inledningsvis, men ökar farten samtidigt som Höfers blir lite trötta.Går upp till 10-målsledning och matchen är "körd". Transportsträcka de 10 sista minuterna. Resultat 31-24
    Jätteskönt med första 2-poängaren i år. Bra kollektiv. Extra plus till Johan i mål samt till Pavlos ,Adam,Oscar och ALLA andra.