1000 tecken kvar

Gästbok

• 7 mar 2011 Inte fullt så nyfiken

Håller med dig Andreas om att inställningen saknades hos flera, såg att spelare på bänken satt och gäspade bl a.
    Skåre saknade väl minst lika många spelare så det var nog inte problemet. Skåre fick fler straffar men Hammarö fick spela en man mer många gånger mer etc
    Matchen avgjordes under uppvärmningen och definitivt i första halvlek, 8-15 underläge i paus har jag för mig.
    Båda målvakterna var bra

Rapportera

Rapportera

• 7 mar 2011 Andreas

Tack ska du ha...

Kan även tycka att johan ("hammarös målakt") ska ha godkänt... Vi släpper in 24 mål, & släpper man in 24 mål, så är väl försvaret tillsammans med vår mv, bra??

För mot seriens absolut sämsta lag så ska man kanske göra fler än 23, trots att perra står som vet vart vi skjuter..
    Tycker vi ska vinna trots pavlos, pille, viktor, anders, oscar är borta, en del med orsak, & andra med en lite sämre orsak kan tyckas..

Det stora problemet var iaf vårt anfall & brända avslut + inställningen hos vissa.. vill inte hänga ut ngn här :/

Vad jag sa till Nubben, ja du, vi hade iaf olika åsikter om en hel del :)