Ett stort tack till alla föräldrar för en kanon vecka på Gothia! Extra tack till Fam. Bauer, Rengbo, Sramek.

Idag är sista dagen för beställning av supportertröjor. Vänligen kontrollera er mail där ni finner mer info.
    Åsa

Rapportera

Rapportera

• 13 jun 2012 Heinz

Körde lite teknik o speed med Princa o Ina,bra jobbat tjejer.Friviligt tis o tors 17-18 dessa lediga veckor på vånga.

• 5 jun 2012 Heinz

Tack Princa.Lovar att vi skall göra vårt allra bästaste för att vinna.Ha de o hälsa alla. :)

Rapportera

Rapportera

• 5 jun 2012 Carro

Nu jävlar tar ni och vinner över sandby!! Jag tror på er nu tjejer!

• 3 jun 2012 Heinz

8 mål i en händelserik match.Första 15 kör vi i stort sett över ldb o tar rättvist ledning med 1 o 2 noll.Slapnar av lite eftersom, o de gör att vi släpper in ldb i machen (onödigt) som gör 3 mål innan domaren blåser till halvtid.Bägge lagen krigar i andra halvlek som slutar 4-4.Tycker vi borde kunna avgöra i första halvlek med ytterliggare ett mål o sedan bara spela av matchen. :)

Rapportera

Rapportera

• 1 jun 2012 Heinz

Känner att ni börjar förstå det här med matchning.De senaste 2 matcherna har vi en vilja att spela boll,bra rörelse o att ni börjar prata med varandra,löpningar utan boll gör det lättare för eran medspelare att kunna passa till er+att ni har en bra agrissivitet i pressing.Fortsätter vi på samma vis så tar vi våran 3 raka seger.Vi ses på söndag riktigt taggade. :)