Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2011 SirScholes

Ang webbfrågan:
    Hängde inte Berntsson ett mål (1-0?) med högersläggan i botre gaveln mot SG förra året?

Från H/Bs sida:
    Under fjolåret var Björkö ett av två lag som vi tog sex av sex poäng mot. 1-0 "borta" och 2-1 hemma. Dock skall det sägas att våran 1-0 seger i omgång 2 var rena rånet då vi var hårt tillbakapressade i den hårda vinden på Torslandavallen. Den gången hade vi Jolle Westerberg att tacka för 3 poäng då han stod för en av säsongens bästa insatser. Även en gubbe som Niklas Allbäck ska självklart ha ett omnämnande efter sitt vrålhårda skott i kryllan som bäddade för tre poäng.

Hemmamatchen som alltså slutade 2-1, den sista matchen innan sommaruppehållet, var däremot en riktigt solid insats från våran sida. Speciellt i den andra halvleken. Vill minnas att Bob och "trollgubben" Dejan stod för målen, och om inte mitt minne sviker mig så tror jag även att jänkaren Johan Jintoft kom in i den andra halvleken och visade prov på sin briljans.

KOM IGEN IDAG NU GUBBAR!!

Rapportera

Rapportera

• 7 apr 2011 Andy

Hade velat se dig försöka dig på en så Jagi :)

Idag drog div 4B igång med matchen GFF-Balltorp. GFF ska ha vunnit med 8-1 enligt everysport. Imponerande av GFF om detta stämmer.