• 22 apr 2007 Harewood

Matchref. från Älvängens hemsida. Gillar sista meningen...

Förlust som svider mot Björkö
    Det blev förlust i hemmapremiären mot Björkö med 2-4 efter 1-1 i paus.
    Hemmalaget började med ett ribbskott efter 2 minuter, plus att spelet såg riktigt bra ut första kvarten. Sen somnade hemmalaget in och började en orgie i felpass som resulterade i att Björkö kunde kontra bort oss.
    0-1 kom på en mycket tveksam straff efter att Ali hakade upp en Björköspelare som flög som döende svanen.
    Älvängen får dock en gratischans in i matchen då Per drar i väg ett vänsterskott från 30 meter rätt upp i krysset. Klockan stod då på 44 minuter.
    Andra halvlek börjar också bra och efter en stund drar Axel iväg ett mindre bra inlägg som målvakten missar totalt och 2-1 är ett faktum.
    Känns i detta skede som om vi är på väg att döda matchen, Daniel skjuter i ribban från 3 meter och Svante nickar strax efter strax utanför i ett fritt läge.
    2-2 kommer därför som ett dråpslag efter en jättemiss i eget straffområde. Inkast till en fri Björköspelare som spelar vidare till en annan fri spelare.
    En stund senare kommer 2-3 efter att vi misslyckats i ett uppspel.
    Som en sista dolkstöt kommer även 2-4 efter att Porra fått solen rakt i ögonen efter en lång lyra från Björkös planhalva.

Onödig förlust minst sagt då Björkö inte tillhör topplagen när serien är färdigspelad.......

Rapportera

Rapportera

• 22 apr 2007 Wright AndL

Grattis till segern igår, jag skulle vilja ha reda på målskyttarna... Går det att ordna eller? :)