Ruett Gött med den nya tröjan.. Säljs nu! Passa på...

Rapportera

Rapportera

• 28 apr 2007 Denis

Gårda gick idag upp i serieledning i division 5A efter att ha slagit IFK Björkö hemma med 2-0 (2-0). Första målet höll på att falla när Carl Antti Liedberg cykelsparkade bollen i en båge över Björkö-keepern, men bollen studsade i ribban. Den landade dessbättre framför framrusande Mikael "Statoil" Johnsson, som bara hade att raka in den, men en knuff i ryggen gjorde att det blev straff i stället för mål. Pierre Öberg satte säkert straffen och 1-0 var ett faktum redan efter några minuter.

Björkö jobbade framåt, men Gårdas defensiv ser bra ut i år och gästerna hade svårt att nå ända fram till målet. I stället var det Gårda som utökade till 2-0 genom Carl Antti Liedberg på inlägg från Andreas Skötte.

Tidigt i andra halvlek fick Björkö en försvarare frilägesutvisad och med tio man kunde man inte rå på Gårda den här kvällen. Hemmalaget spelade stabilt och hade bud på fler mål, men resultatet förblev 2-0 tiden

Ville bara påpeka att jag inte va försvarare, men men...