Ja tyckte d va jämt hela matchen..

Rapportera

Rapportera

• 24 feb 2008 Shearer

Haha...tur att dom va på samma match. Jämt hela första halvlek?. Och gick verkligen deras mål till så?? hmm...Jag har för mig att dom rensade upp bollen som i stort sett hela matchen av dom...

Rapportera

Rapportera

• 23 feb 2008 jocke

-Jag tycker lite synd om målvakten i Ytterby...måste va tråkigt som fan att stå i mål i ett sånt skitlag.....

Rapportera

Rapportera

• 23 feb 2008 andy

referat från ytterbys hemsida nedan... han har väl rätt i de mesta han skriver speciellt de "Spelet är jämnt hela första halvlek med chanser åt båda håll" =) eller inte??

Rapportera

Rapportera

Matchreferat
    U 19 - IFK Björkö div 4 A-lag 1 - 6

Bra genomförd match mot ett tufft motstånd. Vi höll upp spelet riktigt bra hela matchen men tyvärr släppte några för enkla mål.

0 - 1 passivt försvarspel från vår sida, vi är nära att kvittera när Thiel är igenom och rycker sig fri på vänster kanten och löper ifrån sin motståndare spelar bort målvakten och när vi alla tror att bollen har rullat i mål så räddar en björkö spelare på mållinjen. Spelet är jämnt hela första halvlek med chanser åt båda håll, och när vi tror att kvitteringen är på väg efter ett bra uppspel på vänster kanten med ett fint inspel där Björn skall stötta in bollen men hinner inte riktigt fram. Vi får då en kontring emot oss och det är 0 - 2. Andra halvlek är spelmässigt jämt och roligt att se att vi vinner närkamper och börjar ta över mer och mer vårt mittfält får mer boll där dom får ut mer boll på kanterna vi kommer mer runt på kanterna och skapar flera bra lägen men vi får inte riktigt till det. Tyvärr ställer vi till bakåt men några ej så genom tänkta uppspel från vår målvakt där Björkö utnyttjade och gjorde 2 mål . För övrigt så var det många bra ingripande från vår målvakt Alex. Vi fick äntligen göra ett mål där det var matchen bästa prestation med ett snabbt passningsspel från backlinjen genom vårt mittfält till forward som löpte in från högerkanten och satte bollen till höger om målvakten, riktigt snyggt anfall.

Trots att vi släpper för många onödiga mål så är matchen helt klart godkänd spelmässigt sett och att vi har en hel del spelare borta så såg det bra ut.

Plus till David N på mittfältet jobbar och sliter och stundtals har ett bra passningsspel och vinner närkamper, Emir gör en bra insats så länge han orkade. Daniel B som yttermitfältare också med mersmak.