Kanon!

Rapportera

Rapportera

• 27 apr 2008 H@sse Boss

Alla C-lags spelare ombedes skicka in sina kontaktuppgifter till H@sse så att vi kan lägga upp spelarregistret på hemsidan. Även Skärgårdsserien är flyttad från A-lagssidan till C-lagssidan för att lättare hålla koll på matcherna. C-laget vill ha 4-5 B-lagsspelare till fredagsmatchen mot Öckerö C-lag. Per-Arne och Danis stämmer av detta efter tisdagsträningen vilka som kan bli aktuella. H@sse fyller sedan på listan med laguttagningen.

Rapportera

Rapportera

• 27 apr 2008 Denis

Referat från Älvsborgs hemsida

Jag kan väl börja med att säga att planen var alldeles utmärkt och planarbetarna har gjort ett jättebra jobb. Domarna var i det stora hela bra men det finns ju alltid situationer som kan diskuteras. Jag tycker t ex att vi borde fått en straff då en Björköspelare sprang in i ryggen på en av våra spelare i straffområdet. Jämförbara situationer ute på planen bedömdes med frispark. Jag har också lita svårt för domarens viftande med gula kort så fort någon spelare frågar något och frånvaron av gula kort då spelare tar sats och brutalt hoppar in i ryggen på stillastående spelare. Tillsammans blir det en jättepositiv, en bra och några synpunkter. Gott så?

Första halvleken relativt jämn. Vi missar en jättechans i 17 min och Björkö får en skaplig chans 5 min senare. Efter 30 min borde vi fått en straff då Danne blir nedsprungen bakifrån inne i straffområdet. Ytterligare en bra möjlighet i 36 min då Jake nickar efter hörna. Efter 39 min fälls en Björköspelare i straffområdet och domaren blåser för straffspark. Björköspelaren får till ett bra skott upp mot krysset men Viktor gör en kanonräddning. Han ligger som ett streck uppe i krysset och tippar bollen till hörna. På hörnan ställer Björkö flera spelare vid första stolpen och placerar bollen där. Viktor kommer inte fram till bollen utan den nickas in i mål. 0-1 strax innan halvlek.

Andra halvlek tar vi över mer och mer. I 69 min spelar Johan en bra boll till Blanke som helt fri med målvakten reducerar till 1-1. Björkö drar på sig flera gula kort p g av ojust och hårt spel. Vi har flera bra möjligheter att göra mål men misslyckas.

Rapportera

Rapportera

• 27 apr 2008 andy

hur man inte ska slå en straff... fralle studera detta nu så du vet va du gjorde för fel.. må de inte upprepas