Backlinje Mini-NK-Ågren-Ture
    Mittfält Fralle-Johan-Andreas.S
    Forward Vigge-Erme-Linus
    Bänken Gabbe-Nejde-Berra-Jocke-Peter.A

5 Min kvar på uppvärmningen och Peter går sönder och vi tvingas ändra om lite i startelvan,ändå är vi så taggade så vi nästan käkar upp velebit första 15 min och skapar 4 riktigt bra chanser som borde gett oss minst 2 mål,, så när velebit kommer upp och får sitt första skott på mål efter 16 min och gör mål på det så kändes det för jävligt.
    Men denna dag visar vi stor moral och kämpar på och skapar mer chanser, men bollen vill inte in så när första halvlek e slut och det står 0-2 trots en av våra bästa halvlekar i år så vet man inte vad man ska säga till gubbarna i paus.
    Vi kom överens om att vi ska fortsätta på exakt samma spår som i första , och nu kom utdelningen också .
    Stahre hittar Fralle med en frispark som fralle nickar in (i första räddade målvakten på mållinjen) och det var 1-2.
    9 min senare kommer vigge runt sin back och blir kapad och det blir straff som fralle sätter säkert till 2-2.
    med kvarten kvar får velebit en man utvisad och alla trodde vi skulle få det lättare att avgöra men nu börjar vi stressa lite och drar på oss 3 varningar , och spelar aldeles för mycket långbollar, men i sista minuten rullar vi upp ett fint anfall där Mini kommer med ända upp till straffområdet och spelar snet bak till berra som hoppar över och Stahre får drömläge och sätter enkelt 3-2 , klockan står på 89.44 alla tror det e klart och dommarn säger 2 min övertid.
    på dessa 2 min har velebit en boll i insidan stolpen och Andreas räddar ett friläge, men vi håller undan och vinner rättvist med 3-2.

Björkös bäste för dagen: Stahre/Fralle/Andy för att nämna några men idag spelade vi som vi ska göra och alla 16 gubbar ska ta åt sig av äran, grymt roligt att stå på sidan idag.