Bra plåtat Älven!

Rapportera

Rapportera

• 25 maj 2009 Älven

Nu ligger bilderna ute från senaste matchen. 87st blev det kvar efter att jag slängt alla bilder på lillstek och storstek, linslusar.

Som vanligt så finns alla bilder att få högupplösta, för den som vill ha Lindahls frispark som bakgrund. Eller varför inte när John snyter sig med tröjan.

bänk. tobbe-nils-patrik-giraud-fillemon

efter 10 min är det nära med en hemmaledning då vigge skjuter från nära håll, efter att fralle kommit runt på kanten. men hovås duktige målvakt får en hand på bollen och den går i ribban.
    hovås har en farlig chans efter 15 min då vi tappar boll för enkelt på vår planhalva, annars var det snålt med målchanser i första halvlek men i den 37 min får björkö en frispark 10 meter in på hovås planhalva, och då var det som hela laget glömt vad vi sa på genomgången, efter lite gapande på bänken från danis och kjell så ställer gubbarna upp som vi ska och varianten funkar klockrent, dogge blir helt fri framför hovås målvakt och kan enkelt göra 1-0 som står sig halvleken ut.

Andra halvlek

10 min in i andra får vi en frispark från kanten, lindahl slår en mot första stolpen men innan den har gått i mål blåser domaren igen(ingen har fortfarande fattat varför) och målet döms bort och frisparken går om. efter ytterligare 10 min får hovås sin bästa chans efter missförstånd i björkös backlinje och den duktige comé blir friställd men skottet går ett par centimeter utanför stolpen.
    med 10 min kvar avgörs matchen, hörna för hovås fralle vinner boll lägger upp på vigge som sätter fart ner mot flaggan viker in mot mål och hittar en fri dogge vid bortre stolpen som gör sitt andra för dagen. 2-0 till björkö och matchen var avgjord.
    2-0 står sig och björkö är nu det enda laget som är obesegrade.

Nu väntar årets tuffaste borta match på lördag mot velebit som alltid är starka på sin hemmaplan.

Björkös bästa för dagen: Dogge/Matte