kan det vara andretränan ? =)

Rapportera

Rapportera

• 31 jul 2009 Shearer

Vet inte om jag håller med dig Älven om att Nejdan hade första halvleks bästa chans. Han skapade den från ingenstans och det blev farligt visserligen. Men jag minns en person som stod helt ren med keepern och brände den över. Minns du med vem det var?

Rapportera

Rapportera

• 30 jul 2009 Älven

2-1 när Björkö slog Tuve under torsdagens träningsmatch på Backavallens plast.

Björkö övertygade i första även om Tuve stack upp några gånger. Nejdan hade första halvleks bästa chans med sin delikata yttersida/"yttertå" som tog i insidan stolpen, och som målvakten med nöd och näppe knep på linjen.
    1-0 genom il capitano, Fralle, på en rökare i krysset.

Spontan minnesförlust och formsvacka inverkar så till vida att jag inte mins resten av matchens 60 minuter... mer än att jag själv hann med att ge bort och ta tillbaka en tunnel.

Matchens delikatess tycker jag dock tillfaller Tuve-spelaren som kommer mer eller mindre fri mot öppet mål, men springer med bollen utanför målet. Tough luck.

Rapportera

Rapportera

• 29 jul 2009 Älven

Vätska upp och käka skruv nu gõbbar. 1800 på Tuvevallen imorn.