Rapportera

Rapportera

• 21 sep 2009 United we stand forts.....

forts. på förra inlägg..... (något som dock inte nämns i regelboken, men som är fullständigt förståeligt), finns det egentligen inte mycket att diskutera.

Enligt mina uträkningar borde matchen ha blåsts av vid 95:48 och målet kom 95:14. Naturligtvis ägnar sig spelarna åt att fira målet vilket ytterligare drar ut på tiden, och ger domaren rätt till att lägga till mer tid. Därför blåser domaren av matchen drygt två minuter efter målet.

Att det sedan skall diskuteras om löjliga konspirationsteorier efter matchen gör det hela lite roligt, med tanke på att dessa diskussioner återkommer så fort United visar styrkebesked. Det var full kalabalik efter vinsten mot Aston Villa och snacket efter matchen mot Tottenham bör väl inte nämnas. Och nu händer det igen.

Samtidigt som en del folk försöker att vrida på sanningen och vad som egentligen hände i matchen bör det uppmärksammas att exempelvis Howard Webb missar(?) en solklar straff i matchen mellan Chelsea och Tottenham när Ricardo Carvalho kapar ner Robbie Keane i straffområdet. Ställningen var då 1-0 till Chelsea, en ganska avgörande incident med andra ord. Minuterna senare gör sedan The Blues 2-0 genom Michael Ballack, och matchen punkteras med Didier Drogbas mål kort senare. Men varför snackar hela världen om en domartabbe som inte existerar när det finns något konkret att skylla på? Varför är det vi som skall få all skit när vi vinner? Det känns inte rättvist.