"Öckerö borde avgjort tidigare" Hmm.. lite svårt när spelet är på andra planhalvan hela tiden. :)

GFF–BJÖRKÖ, VILKA VINNER OCH VARFÖR?

”KL”

Björkö känns stabila rätt igenom, dock har GFF lite mer spets i laget. Tippar GFF , men det är ingen lätt match att tippa.

”KBK-Bosse”

Tror mycket på FF i år. Har sin styrka i offensiven men även defensivt verkar man hålla en bra klass, inte minst med tanke på att man nollade Kiken. Björkö slog ut KBK i första omgången utan att imponera. Har man inte mer i sitt register tror jag att Peter Skoogs manskap får inkassera en förlust.
    GFF vinst

”PYTTIS”

GFF har förstärk bra och kul med vår gamle räv till tränare Kjell Åke vid rodret. Björkö vidare efter prestige seger över Öckerö vilket väger tungt men tror GFF tar hem detta. GFF har fortfarande en go offensiv men medvetenheten om att de behöver jobba med defensiven gör dem svårslagna. 2-1 till GFF

”DANIS”

GFF vinner

GFF slog ut Utsiken och sen krossade dom Askim i första halvlek och ledde med 4-0 efter en halvlek
    Björkö hade svårt mot ÖCKERÖ och och fick in en kvittering med 35 sek kvar för att vinna på straffar sen, en match som Öckerö borde avgjort mycket tidigare. Men här tar det slut.

Rapportera

Rapportera

• 12 mar 2010 Siljat

Det är la på tiden att någon använder den... :)