1000 tecken kvar

Gästbok

• 22 apr 2010 Shearer

Hittade en till om den notoriske skyttekungen sälen.

Sista tio blev lite Hawaii innan fjolårets skyttekung i B-laget Joakim Siljat gjorde 4-2.

Underbar läsning

Rapportera

Rapportera

• 22 apr 2010 Mixcup 2001

Sommarlaget skulle inleda matchen med att slå hela 9 straffar på BoLaget, allt enligt handikappssystemet, men när rutinerade gubbar som Niklas Andersson till och med bränner sina straffar, ja då började det se oroväckande ut för Sommarlaget som endast satte 1 av sina 9 straffar genom
    ( Martin Holgersson ) men då skall man givetvis inte glömma bort den storspelande målvakten Andreas Andreasson i BoLaget.
    Matchen i sig var alltigenom jämn och 1-1 kvittering av BoLaget gjordes av Johannes Andreasson. 2-1 Linus Granstav och många frågade sig nu om Sommarlaget skulle komma igen och visst när veteranen Gunnar Mattsson fick bollen ja då kunde inte ens Andreas i målet stå emot 2-2. Matchen stod nu och vägde , men så kom avgörandet 3-2 till BoLaget genom teknikern Jacob Åstrand

• 21 apr 2010 Älven

Siljat, är detta taget ur Björkö Mix Cup?

Rapportera

Rapportera

• 21 apr 2010 Siljat

"I andra halvlek var det många delikatesser och nu var det dags för H@sse och Siljat på topp och personkemin stämde genast i de första anfallen."

Bara att instämma med den ack så kloke H@sse.

Rapportera

Rapportera

• 21 apr 2010 Thure

Fan Siljat! avslöja inte lördagens 11 redan nu :)

Rapportera

Rapportera

"flest klara målchanser av alla hade nog Andreas Andreasson som spelade "tanks" på topp och satte sig i respekt hos Öckerös försvar när han klev in på planen, men skärpan framför mål (och flytet) saknades"

Rapportera

Rapportera

När får man se denna startuppställning igen?

Rapportera

Rapportera

Förlust för B-laget. 2-1 (0-1) borta mot Guldheden.

Flera skadebekymmer (J.Andreasson, N.Ermesjö & T.Wigerud) gjorde att Björkö fick spela decimerat med bara 9 utespelare under merparten av den andra halvleken.
    Matchinledningen gjorde vi dock bra och spelade stundtals bra under hela den första halvleken.

I den andra halvleken tog Guldheden över matchen.
    1-1 kom på en hörna där Orre i mål blev hårt uppvaktad, och den väl slagna hörnan gick direkt(?) in i mål.

2-1 kom på en kvick kontring med dryga kvarten kvar.

Målskytt Björkö: N.Ermesjö