Ska genast trycka upp en tröja med Torbjörn på ryggen,,,, frågan är bara.. Vem i hela friden ska ha den...?

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2010 SirScholes

Så här stod det på f-bloggen:

Björkö-GFF Björkö är alltid bra hemma och vann enkelt mot GFF i Västra cupen för x antal veckor sedan. Släpper sällan ifrån sig poäng till motståndarlagen och kanske inte heller idag. GFF vann i derbyt senast mot Sandarna och laget är på gång. Men det är skillnad att spela derby mot Sandarna gentemot att spela match mot Björkö borta en regning dag som denna. TIPS: Björkö vinner.

Riktigt tungt med förlust idag. Nu får vi bita ihop och inse att det enbart är hårt jobb och mycket k*k som gäller!!

• 9 maj 2010 Älven

B-laget förlorade på söndagen borta mot Eriksberg. 4-1 (3-0).

Björkö började matchen bra, men det var Eriksberg som hade de farligaste chanserna i inledningen, inte minst genom två skott i överliggaren. De tog även ledningen med 1-0 efter 25 minuters spel. Innan paus ramlade även 2:an och 3:an in bakåt. 3-0 kändes inte helt rättvist, men det var bjudningar bakåt som straffade sig. I mittens rike krigade Firma Fransson på bra både framåt och bakåt.

Lite halvtidsdepp innan vi bryter ihop och kommer igen under den andra halvleken, och gör det betydligt bättre än under den första. En obevakad anfallare får dock alldeles för god tid på sig att ta emot och vända om innan han prickskjuter 4-0 bakom William Alexandersson i Björkökassen.

Men Björkö visar ändå att det finns bra ruter i laget, och reser sig under den andra halvleken genom kämpaglöd och ett gediget jobb. Backar och mittfältet stänger igen, och anfallarna, inte minst Joakim Siljat löper på alla bollar och skapar flera goda chanser. Ett anfall som startar hos Jagi Å på högerbacken, hamnar tillslut hos Siljat som pangar in bollen vid målvaktens bortre hörn.

Björkö skapar även flera heta chanser under matchens sista 20 minuter, och en av dessa är när Anders Fransson spelar in bollen till Robin Andersson mitt i boxen, men de magiska gula skorna skjuter över i matchens sista minut.

4-1 förlust. Men vi tar ändå med oss det goa spel och stämningen när laget jobbar bra under andra halvlek.
    Enkla misstag är det som straffar oss i den första, det tar vi också med.

Målskytt Björkö: Joakim Siljat