Ta med den till matchen i möra så fixar vi tre pinnar mot polkagrisarna

Ett roligt skratt

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2010 Älven

Mos, en ruggig målvakt. Det ska givetvis vara Erik som missar målchansen. Lika som bär.

Rapportera

Rapportera

William missar "öppet mål" efter instick från Victor? Låter som en bra målvakt

Rapportera

Rapportera

• 16 aug 2010 Älven

5-1 seger när bilagan bortaslog Kaverös på mardrömsplanen i Påvelund. (2-0, 5-1).

Regnet upphörde alldeles före matchstart inför dagens b-lagsmatch, matchen var flyttad från Ruddalen till Påvelundsplan p.g.a väderleken.
    E. Mattsson utgick efter uppvärmning p.g.a fotskada.

Björkö var laddade och tog omedelbart kommandot i matchinledningen, efter dryga minuten hade Johannes Andreasson tryckt in 1-0 efter inspel från "Petch", och strax därefter hade Victor Granstav sprungit sig fri och lobbat in
    2-0, framspelad av Emil Thuresson.

Fina chanser fortsatte att komma i matchinledningen, inte minst så hade Victor ett skott i stolpen och Jonas Fransson ett skott som slickade ribban. Senare kom spelet att jämna ut sig något och Kaverös jobbade sig in i matchen. 2-0 stod sig till halvlek, och William hade motat flera goda målchanser för bortalaget.

I andra halvlek utökar Victor till 3-0 efter ca 20 minuter. Kaverös har stundtals farliga chanser, och får in 3-1 reducering med ca 20 minuter kvar att spela. Den kommer efter en fast situation där en Kaverös:are får kruta in en retur.

Men i matchens sista kvart är det återigen mest grönt för hela slanten, och goda chanser för flera. William missar "öppet mål" efter instick från Victor, Wigerud missar krysset med en meter och Joakim Elv missar en målchans på hörna. Senare sätter Victor ribban och har totalt 4 ramträffar under matchen, han revanscherar dock när han sätter sitt tredje mål för kvällen och fullbordar hattricket. Då har även Tommy Palmborg kunnat skriva in sig i protokollet.

En skön och viktig seger, bra jobbat allihop!

Ett revanschsuget IFK Björkö ställde upp med W. Alexandersson i mål.
    Backlinjen: E. Thuresson, P. Ermesjö, R. Andersson och T. Wigerud
    Mittfältet: T. Palmborg, C. "Petch" Pettersson, J. Andreasson och J. Fransson.
    Anfallet: V. Granstav och Gustav Engström.
    Avbytare: E. Alexandersson och J. Elv.

Målskyttar: Victor Granstav x 3, Johannes Andreasson, Tommy Palmbor