Kort ref på huvudsidan ligger inne,,,,

Rapportera

Rapportera

• 6 sep 2010 Pelle

Kan bara lyfta på hatten för bägge lagen i gräscupen. Fantastisk spelglädje och fina prestationer, kryddat med många vackra mål.
    Grattis P-00 till silvret,bra gjort. P-99 var en ribbträff ifrån denna gång,,men kvartsfinal är inte dåligt.

• 3 sep 2010 J.

Fantastiskt spel av P-99 mot Jonsered,, en erkänt bra ungdomsklubb fick käka gräs ordentligt mot ett IFK Björkö-lag som verkligen lirar fotboll så man nästan tappar hakan ibland,,,,,,

Kanon målvaktsspel, finter, löpningar, snygga mål, pass och spelkombinationer på hög nivå, kryddat med individuella godsaker hela matchen....

Tack till tränare och spelare för makalös uppvisning..... :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 23 aug 2010 Pelle

Grattis till silvret i skägårdscupen 00. Bra kämpat.

Hej Björkö,

Ett stort grattis till segern över oss i går. Det var en spännande match!
    Vi hittade en gjympa säck med kläder i efter matchen. Är det någon av er som glömt den??
    Hör av er till mig i så fall så fixar vi det.
    Hälsningar Martin (Tränare Finlandia/Pallo p-99)

Rapportera

Rapportera

• 15 jun 2010 Pelle o Helen

Även ett stort grattis till tjejerna som tog silver i ö-bollen,,fantastiskt bra gjort.

Rapportera

Rapportera

• 15 jun 2010 Pelle och Helen

Tack för en kanon bra insats i ö-bollen P-99. 17-1 i målskillnad efter första dagen säger det mesta. I slutspelet mot Lerum kunde det blivit seger om vi hade haft lite tur i första halvlek, tänk om Gurras straff gått in och Alec hade fått träff på sitt friläge och Jonatans volley kanon hade gått under ribban.
    Å andra sidan hade Lerum många chanser i andra halvlek som dom var bäst. Kul att se att ni kunde ladda om till matchen mot näset. 4 segrar och en knapp förlust, ganska ok ändå eller hur? En stor eloge till coacherna som leder laget på ett strålande vis. Lycka till framöver.