• 16 maj 2009 Kalle

Lite statistik från gårdagens match mot ÖSK Söder:
    Det stog 2-2 i halvtid, slutresultat 5-2.
    Våra mål gjordes av Urban i 25:e minuten och av Bijan i 30:e minuten.
    I första halvlek fick inget av lagen hörna men i andra halvlek vann vi hörnstatistiken med klara 4-1.
    Vi sköt 3 skott på mål varav 2 gick in i mål, så det ger oss en målprocent på 66,6%.
    ÖSK sköt 9 skott på Jerja varav 5 gick in.
    Vi blev avvinkade för offside 4 ggr, vilket nog är rekord för säsongen för oss.

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2009 åskådare

bra genomförd första halvlek lite avslaget i andra, offensiven såg bra ut från läktaren men defensiven var lite lam och klen vid vissa tillfällen

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2009 Elvi

mycket bra spelat idag grabbar, synd att vi itne tog 3 poäng, men så som jag såg när jag satt uppe så hade ni matchen mot ösk !

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2009 coach Janne

Vi var mycket bättre än glanshammar, Där kan vi prata om att vi rullade boll och ägde hela första halvlek, sen att vi har för många otränade spelare som inte orkar en hel match det är något helt annat. Vi var inte urkassa mot lekeberg heller vi skapade dock inte så mycket.

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2009 wrigby

HAHA exakt "spelare" när jag väl gör mål )

Rapportera

Rapportera

• 15 maj 2009 Det vänder!!!

Vilka 2 lag har ni varit bättre än de senaste 3 matcherna.. har bara sett Lekberg och den innan det....och vet inte om jag håller med
    Fortsätt kämpa på!

Rapportera

Rapportera

Just nu kan ja förstå att det känns tungt. 3 raka förluster 2 av dem mot lag där vi har spelat bättre fotboll och varit bättre på plan men helt enkelt gjort färre mål än dem. Nu får man ju inga poäng av att vara ett bättre lag enbart. Men det är viktigt att vi tar in att vi spelar bra fotboll. att det är våra misstag som gör att vi inte vinner. Vi blir inte bortspelade. Just nu känns det tungt att vi kan släppa in dem 2 första målen vilket är helt otroligt att vi gör. Vila upp er nu så ses vi på måndag, och på tisdag är det som sagt match hemma mot Laxå och då kommer den efterlängtade 3 poängaren.