Vi skulle vilja att ni Hälsar Damerna (deras gästdagbok är ju borttagen -de orkade väl inte ta mer kritik för dåligt skött hemsida) lycka till nästa år i div 3, förhoppningsvis med en ny tränare...OM dom lyckas behålla några spelare.

Rapportera

Rapportera

• 9 aug 2009 Kalle

Till den som ville ha referat från B-laget:
    Stryk med 1-2 hemma mot Kopparberg. Emil blev målchansutvisad efter 10-15 min. Ludde var fantastisk och räddade två straffar. Båda lagen hade massvis med chanser och det kunde lika gärna blivit 10-10.
    Målet gjordes av Janne. Han bröt in från vänsterkanten och sköt ett perfekt skott som gick i en båge över målvakten.
    Annars så var jag en av dom som hade bästa chanserna men brände. Robin löpte sig fri på högerkanten och slog en perfekt boll längs marken till mig som var helt ren med målvakten. Men tyvärr lyckades jag få bollen över mål istället för i.
    Alla i laget kämpade och slet och alla får höga betyg. Bland dom bättre matcherna i b-laget i år.
    Absoluta toppbetyg går till Ludde som efter den här matchen får döpas om till Kung Ludde. Och även Janne ska ha höga betyg efter att ha kämpat och slitit i 93 minuter.

• 8 aug 2009 Emil

Hahah tack kalle Nu vet jag när jag ska vara där. :)

Rapportera

Rapportera

• 8 aug 2009 Kalle

Till Emil eftersom du bad om det: Samling 13.40 Lundby!
    Efteråt så drar vi till Edessa och käkar pizza dom som vill!
    :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 7 aug 2009 Fans

Tacka Ludde att det blev inte flera mål!!

Rapportera

Rapportera

• 7 aug 2009 fans...

tre pinnar är ett måste idag grabbar !!!

Lycka Till , hoppas på tre poäng.

Rapportera

Rapportera

• 7 aug 2009 fans

lycka till idag bubbar. hoppas ni kämpar och sliter i 90 minuter..  vill se dina konster idag urban det gäller dig med kongoa :)

Rapportera

Rapportera

• 6 aug 2009 coach Janne

hej killar!!

vilken vecka de har varti. först vinner vi mot Frövi med 8-4 sen var vi 23 spelare i onsdags , kul att se några nygamla ansikten och idag var vi 18 spelare. lättsam men ändå bra träning, mycket glädje, ibland på Antons bekostnad men sånt är bara trevligt.!

Då har vi alltså två viktiga matcher i helgen, första i morgon hemma mot Glanshammar, samling 17.30 sen lördag hemma mot kopparberg. samling 13.40