Gästbok

• 29 aug 2009 Kalle

Litet referat från b-lags matchen idag.
    IF Eker 2-Grythyttan 1-2
    En ganska jämn match där vi, trots enormt dåligt med folk, spelade bra fotboll. Mycket vändningar kant till kant i försvaret och bra passningar. Elvin och Urban hade en egen show i första halvlek och bjöd på det ena cirkusnumret efter det andra. Skit kul att se!
    Ludde gjorde en kanonmatch, gick ut långt när dom försökte spela bollen i djupet och var strålande. Speciellt när motståndarnas anfallare fick iväg ett skott, då gjorde Ludde en kanonräddning, sen på egen retur nickade killen men Ludde var där igen och på ännu en retur sköt samma kille men vem var i vägen? Jo väggen Ludde!! Landslagsklass på det!
    Urban har nog aldrig sprungit så mycket som han gjorde idag, vilken härlig inställning!!
    Kalkan var väldigt spelskicklig som högerback, Razkar löpte kopiöst på vänsterbacken. David var en klippa i mittförsvaret, snabb, läste spelet bra och stenhård i närkamperna! Vi lånade in en kille som heter Mani från Vivalla och han var riktigt bra som mittback.
    Vitorio kämpade och slet ute till höger och Jesper var på strålande kämparhumör och slet som ett djur i 93 minuter.
    Och sen hade vi ju skyttekungen på topp. Fick en bra pass i första men sköt över. Fick en till chans i första fick bollen, lyckades finta bort backen(!) och få iväg ett skott i kamp med backen. Sen i andra kom kvitteringen efter ett grymt jobb av Urban, målvakten släppte retur och där var man, som en sann målskytt. Slängde fram en tå och målet var givet.
    Så nu ligger jag och Janne delad etta i den interna skytteligan i division 7.
    Så nu har ni en morot resten av matcherna! För ni kan väl inte låta tränarna vinna skytteligan?

Matchens lirare: Ludde

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2009 razkar

haha villken match idag gubbar , alla kämpade riktigt bra och kalles mål var nära 1poäng men sen gör de en offside mål som domaren ska bara blåsa där men allafall domaren va matchens lirare :P eller va säger du Elvin haha

Laxå–Eker Örebro 5–1 (2–0)
    Spel mot ett mål, men där stod matchens lirare. Ekers målvakt Jerja Bedros gjorde en kanonmatch i målet.
    – Han räddade åtminstone 15 riktigt bra lägen. Oerhört bra, säger Laxås tränare Tony Andersson.
    Men Bedros stred mot övermakten. Petter Lantz hittade rätt två gånger före paus, och visade ett överlägset hemmalag vägen.
    – Målet har varit att klara kontraktet. Känns som att det ska kunna gå nu, säger Tony Andersson.
    Mål: 1–0 Petter Lantz, 2–0 Lantz, 3–0 Jimmy Pihlström, 4–0 Fredrik Sundqvist, 5–0 Kristoffer Fransson, 5–1 Henrik Gustavsson.