Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 12 sep 2011 Publik

Men det är bara att inse fakta att ni inte hänger med i div6, Och en 6-1 förlust mot Degeberga kan inte kännas bra när ni blir totalt utspelade.

Rapportera

Rapportera

• 12 sep 2011 Styrelsen

Ett stort tack till alla som hjälpte till på Loppisen :)

• 11 sep 2011 Anders Gunnarsson

Om du som kallar dig Publik hade kllat lite på det som är framför dig så kanske du förstått att Rolfs kommentar gäller torsdagens match mot Vanstad borta, där vi hämtar upp ett 1-4 undrläge och sen släpper in 4-5 i 91a minuten på hörna. Så var inte så snabb att klanka ner på folk o varför gömma sig bakom dessa fantasilösa namn (supporter, publik o allt annat ni kallar er. Ok vi gör väll ingen bra säsong alls igår men vi ka göra vad vi kan för att hålla oss kvar och göra det bättre nästa säsong.
    Så kom igen.

Rapportera

Rapportera

• 11 sep 2011 Supporter

Det håller jag med om, ni hängde inte med alls i deras tempo..

Rapportera

Rapportera

• 10 sep 2011 Publik

En sån förlust som igår menar du? Ni hade i-n-g-e-n-t-i-n-g igår, blev besviken att man inte kan bjuda upp till dans i ett derby. Men visst Degeberga spelade bra det ska vi inte ta ifrån dom.

• 8 sep 2011 Rolf

Det finns förluster som känns extra tunga och igår var det en sådan. Men efter lite distans så finns det perioder i matchen som är de bästa vi presterat i höst. Och dessa tar vi med oss till de resterande matcherna så fixar vi detta.
    Nu fokuserar vi på Degeberga matchen och loppisen i helgen!

• 7 sep 2011 Macke

Fy fan vilken förlust vi åker på ikväll. Att ta sig tillbaka i matchen igen efter 1-4 är vansinnigt starkt av oss. Vi har sedan dessutom ett par riktigt bra chanser att göra 5-4 men bollen ville icke som vi ikväll. Att sedan Vanstad lyckas göra sitt 5 mål och vinna matchen är bara inte sant. Trots förlusten är jag stolt över det ni gör den sista halvtimmen ikväll. Nya tag på fredag i Degeberga.
    Min kväll avslutades med att jag hade tuggummi i baksätet. Tack för den! :)