Hur ser laget ut imorgon. Någon från stan som skall köra till matchen?

Grattis Viktor och Apotekarn till gredigna insatser i gårdagens match ni stod upp när alla andra vek ner sig.

Rapportera

Rapportera

• 4 jun 2008 Majrud

Rinkaby - Huaröd 1-2 (0-0)

Huaröd var i klatr övertag i den första halvleken då det i princip var spel på en planhalva!
    Rinkaby försökte , men Huaröd höll ett bastant grepp om spelet!

Vi kom till start med ett antal sena återbud vilket gjorde uppställningen lite ihålig.
    Patrik Sellgren och Henric Ekewald fyllde ut uppställningen så vi åtminstone fick fullt lag!

I halvlek så anslöt Magnus Pålsson och Martin Karlsson , vilket förändrade matchbilden en hel del.
    Det var i princip tvärtom i andra halvlek där Rinkaby trummade på och återerövrade bollen direkt när man förlorat den. Huaröd hade inte mycket spel ett tag , men kämpade frenetiskt i hela matchen!

Rinkaby tog ledningen med 1-0 med 15minuter kvar på klockan och nog tänkte vi att nu var det klart!
    Direkt på avsparken så kvitterar dock Huaröd efter att Rinkabyförsvaret somnat in.

Inte nog med det , utan ett par minuter senare så var det dax igen!
    Genomlöpning på högerkanten och en brysk brytning senare så var det straff blåst för gästerna.
    Man hade missat en dylik i första halvlek (Eller rättare sagt så räddade Bergwall den ursnyggt) , men efter byte av skytt så satt denna säkert!
    Rinkaby försökte flytta fram , men krafterna tröt och förlusten var ett faktum.