Då var man äntligen på plats, på "himmaplan".

Anfall är bästa försvar!

Rapportera

Rapportera

• 18 apr 2010 DeGe

Tur för oss att vi har ett anfall då iallafall ni har ingenting :P "kasta inte bäver i trähus"

Rapportera

Rapportera

• 18 apr 2010 JG

Som macke säger så byggs degeberga upp av sina anfallare. Han som gjorde Sönnarslövs första mål gick igenom hela försvaret utan problem.

Rapportera

Rapportera

• 17 apr 2010 Macke

Helt otroligt mycket mål i dagens matcher. Österlöv-Fjälkestad 19-0, tror inte att Fjälkestad spelar många matcher till om det inte händer något ut över det vanliga i den föreningen.

Svensköp-Knislinge 6-1(1-0), spelades på konstgräs i Hörby. SIF är ett bra lag det är det ingen tvekan om.

Östra Sönnarslöv-Degeberga 2-7 Såg själv 25 minuter av matchen. Skulle vilja påstå att Degeberga körde över Sönnarslöv under dessa minuterna. Degeberga var starka offensivt men såg svaga ut i backlinjen.

Rapportera

Rapportera

• 17 apr 2010 Undrande om matchreferat?

Är matchreferatet för spelarna eller för dom som inte var där? Hade varit skoj med förutsättningar inför match, stämmning, planen, domaren, korven mm och kanske till och med vilka som målade. Skål / Trogna supportrar