1000 tecken kvar

Gästbok

• 19 jun Göran Dahlberg

Tjabba!
    Vi vinner vårens sista match hemma mot Jägersborg med 1-0 efter mål av Viktor Fredriksson efter 18 min framspelad av Viktor Kjerstensson än en gång. Matchen i helhet är ganska slarvig från vår sida. Med dåligt passningsspel och många felbeslut. Kanske svårt att hitta rätt motivation när ledigheten närmar sig. Våren har varit en framgångssaga men det gäller att vi har samma passion i höst för att vara kvar i toppstriden. Nu tar vi ledigt några veckor så hörs vi igen i höst.

Rapportera

Rapportera

• 13 jun Göran Dahlberg

Hej!
    En riktigt bra arbetsinsats idag. Vi gör som vi pratade om innan och tar tag i matchen från start. Efter en drömöppning och ledningsmål av Emanuel Göransson efter 4 min efter en delikat framspelad av Viktor Fredriksson. Och en oerhört snygg klack av Johan Brolle Fransson efter 23 min händer något. Vi går ner oss lite samtidigt som Farstorp flyttar fram. Mellan min 30 och 33 står det plötsligt 2-2 vilket kändes onödigt. Andra halvlek är ett ställningskrig där vi åter hittar rätt i våra positioner igen. När Farstorp tar ledningen efter 69 minuter känns det tungt. Men vi hittar en väg att ta poäng än en gång när Gustav N snyggt framspelad av Viktor Fredriksson säkert sätter slutresultatet till 3-3 Vi visar en stark moral att aldrig ge upp trots motgångar.
    Starkt jobbat av er alla idag.
    Trevlig helg på er så ses vi snart igen.

Rapportera

Rapportera

• 7 jun Göran Dahlberg

Hej!
    Det blev oavgjort ikväll mot Tjörnarp 1-1 på bortaplan. Vi gör absolut inte vår bästa match men krigarinställningen är det inget fel på. Även om spelet finns mer att önska av. Tjörnarp börjar bäst och tar ledningen efter 22 min vilket var rättvist då. Detta väcker oss och vi börjar agera som ett lag igen. Efter 34 min kvitterar vi till 1-1 av Albin Persson snyggt framspelad av Viktor K.
    Efter paus är det vi som skapar mest och är värda segern tycker jag. Men stolparna är inte med oss idag heller. Men denna poäng kan betyda mycket när vi sammanfattar säsongen senare i höst.

Rapportera

Rapportera

• 30 maj Göran Dahlberg

Tjenare!
    Vi tar ytterligare en skalp när vi vinner hemma mot serieledande Sösdala med 2-0 ( 1-0 i paus)
    Vi visste att det skulle bli en tuff och fysisk match vilket så blev fallet. Efter en försiktig inledning där vi känner på varandra så börjar vi ta över matchen. Och skapar några farliga chanser som lätt kunde gett oss ledningen. Viktor Fredriksson skapar några farliga lägen och en frispark som målvakten tippar till hörna. Efter 35 min får vi en högerhörna som Oskar N snyggt skruvar in med hjälp av en Sösdala spelare. Välförtjänt att vi leder i paus. Andra halvlek tillåter vi Sösdala föra spelet trots att vi inte ville att detta skulle hända. Men vi håller dem utanför de farliga ytorna och uppträder bra defensivt. I 89 e minuten får vi frispark efter ett hemåtpass som deras målvakt plockar upp. Brolle petar bollen till Viktor Kjerstensson som säkert placerar in slutresultatet i bortre krysset. Alla får plusbetyg för det kollektiva jobb som vi lägger ner ikväll.

Rapportera

Rapportera

• 23 maj Göran Dahlberg

Hej igen!
    Vi lyckades ta en poäng hemma mot Vankiva efter en jämn och välspelad match. Vi hamnar lite på hälarna i inledningen och låter Vankiva bestämma tempot i början. Efter några olyckliga sekvenser går Vankiva upp i en 0-2 ledning och det blir stressigt. Efter hand börjar vi äta oss in i matchen och efter en fin framspelning av Gustav Nyberg får Viktor Fredriksson pannan på bollen och 1-2 är ett faktum. Efter paus får vi en drömstart när vi tilldelas straff i början. Och fram kliver Viktor Fredriksson men målvakten i Vankiva räddar den tyvärr.Vi fortsätter äga matchen och efter ca 60 min får Vankiva en tveksam straff som Johannes L läser föredömligt och räddar vilket var avgörande i detta läge. Efter 67 min får vi en spelvändning och Viktor Kjerstensson hittar Viktor Fredriksson i bortre delen av straffområdet och behärskat placerar in 2-2. I slutminutrarna är vi dubbla stolpträffar från ett segermål men trots allt nöjd med en poäng.

Rapportera

Rapportera

• 16 maj Göran Dahlberg

Hej igen!
    Vi vinner gårdagskvällens match hemma mot Treby med 3-0 efter 1-0 i paus. Vi kommer inte upp i den nivån som vi kan spela. Efter ett tidigt ledningsmål genom Viktor Kjerstensson efter det kändes det som vi redan vunnit. Treby hotar oss med sina djupledsbollar men lyckas hålla undan till paus. Vi vet att vi är starka i andra vilket inte var ett undantag denna match heller. Mellan min 62-65 kliver Viktor Fredriksson fram och gör 2 mål och stänger matchen. Vi lät hela bänken få speltid vilket är roligt att se bredden. Totalt sett är jag nöjd med ytterligare en nolla och stabilt defensivt.

Rapportera

Rapportera

• 8 maj Göran Dahlberg

Hej!
    Känslan efter en derbyseger mot Tyringe går knappt att beskriva i ord Vi är lite ändliga i början på matchen och Tyringe börjar absolut bäst. Men efter hand så växer vi in i matchen utan att gå ifrån vår spelidé. Jag tycker nog att vi skapar mer än Tyringe i första halvlek. Vår styrka som så månget gånger innan så är vi starka efter paus Och till sist gör vi 1-0 genom Viktor Fredriksson och sedan är det lång väntan på slutsignalen. När den väl kommer kan man andas ut. Vilket jobb av kollektivet ingen nämnd ingen glömd. Utmärkelsen till matchens lirare gick till Albin Persson.

Rapportera

Rapportera

• 3 maj Göran Dahlberg

Hej allihop!
    Det är en av tränarna som pratar efter hemmamatchen mot Vittsjö. Vi vinner med 4-1 ikväll trots att vårt sätt att spela inte fungerar i första halvlek. Efter ett svanhopp av Rasse tilldelades vi en straff som Viktor F sättet säkert i mål. Efter ett litet förmannnigstal i paus. Så gör vi en betydligt bättre andra halvlek och hittar ett sätt att vinna med 4-1 vilket totalt sett är rättvist. Det som sticker ut ikväll är Viktor F hattrick också positivt att vi kunde lufta hela bänken. Ser man på serietabellen är det en vacker syn då vi leder serien för närvarande. Roligt med mycket folk på läktarna denna sköna vårkväll.

Rapportera

Rapportera

• 29 apr Göran Dahlberg

En riktig krigar match idag borta mot Nävlinge slutar 0-0 trots att vi spelar med 10 man i ca 60 min. Alla krigar och sliter som djur och med lite flyt hade vi hämtat hem 3 poäng idag. Matchens lirare blev Anton Kjerstensson som gör en perfekt matc i backlinjen.

Rapportera

Rapportera

• 20 apr Göran Dahlberg

Vi tar en riktig skalp idag då vi vinner hemma mot Lönsboda med osannolika 6-0 vi gör en perfekt match taktiskt. Vi rivstartade matchen med 1-0 i minut 2 genom Viktor K och 2-0 genom Gabriel N efter 12 min vilket sätter tonen därefter. Efter paus utökar vi till 3-0 genom Viktor F i minut 68 och därefter 4-0 genom Gabbe i minut 79 och mål igen minuten senare genom Gustav N och avslutningsvis 6-0 i minut 83 genom Gabbe igen.
    Vi härmed ge alla i truppen en extra klapp på axeln för en väl genomförd match.