1000 tecken kvar

Gästbok

• 27 feb 2011 Sandhems referat

Förlust mot Habo IF
    Vi förlorade matchen mot Habo IF med 3-0 efter 2-0 i paus. Vi började matchen ganska bra med ett bra positionsspel och försvarsspel. Habo hade mycket boll och vi kontrade vasst utan att skapa några riktigt klara målchanser. Allt eftersom halvleken gick tappade vi tålamod i både försvarsspelet och passningsspelet vilket gjorde att Habo skapade tryck på oss andra halvan av halvleken. Målen kom lite oturligt, 1-0 kom efter en hörna som vi nickade bort men en Habospelare mötte andrabollen på volley och bollen letade sig in i ena hörnet otagbart för Örjan. Strax efteråt blir vi av med bollen i ett uppspel och Habo gör 2-0 i omställningen.
    I andra halvlek får vi bättre koll på dem igen och är stabilare i positionsspelet. Habo har fortsatt mycket boll men skapar inga direkta målchanser att tala om. Vi försöker ställa om snabbt men saknar den rätta farten och skapar egentligen ingenting. Habo straffar oss ytterligare en gång efter ett misslyckat uppspel och fastställer således slutresultatet till 3-0. Totalt sett är Habo det bättre laget, vi slarvar för mycket i passningsspelet och väger för lätt i närkampsspelet.
    Vi kommer dock igen, tar nya tag och siktar på revanch om en vecka mot Egnahem. //Fredrik

2011-02-25 16:11:00Visa på facebookTillbaka
    Nästa match A-laget:Habo IF
    Svenska Spel

Rapportera

Rapportera

• 24 feb 2011 Supporter

Är lite nyfiken på hur ni tänker formera lagen i helgen. Det är ju två ganska likvärdiga motståndare, ett topplag i femman och ett bottenlag i fyran. Lycka till!