Starkt !!

Rapportera

Rapportera

• 2 jul 2008 Niclas

Tack alla som var med i dagens U-lags match. Det blev seger med 3-2 efter en bra insats av alla. Vi började matchen svagt och fick ett snabbt mål i baken efter 3 min. Vi kämpar på och efter 13 min. spelar Johan, Tobias och Goran riktigt bra och Goran sätter 1-1. Tyvärr släpper vi in ett skitmål efter 27 min. och det ser tungt ut. Efter paus kommer alla in lite extra taggade och vi vinner fler bollar på mitten vilket resulterar i mål av Tobias efter 5 min. pass Janeke. Vi kämpar på och vi visar stort tålamod. I 44:e minuten får vi en hörna som Johan lägger perfekt på Dennis huvud och saken är klar. Alla jobbar riktigt bra. John, Andreas L., Janeke, Tobias och Viktor i mål kan få lite extra beröm.

Rapportera

Rapportera

• 2 jul 2008 Mini

1-1 mot JAT !
    1:a halvlek tror vi att skorna gör arbetet,men åter igen visar det sig att vi har fasligt svårt mot sämre lag.Fel i positionerna,många felpass,dålig inställning.
    Men efter en tillrättavisning i halvlek tog ni er samman och gör en mkt bra 2:a halvlek som borde gett 3 poäng.Dom tog slut totalt,och det va spel mot ett mål.
    Ha nu en trevlig semester som jag tycker kommer lägligt efter några sämre matcher i slutet.
    V.31 kör vi på för fullt igen med start måndag.Våren ska vi vara nöjda med totalt sett !!!!!! :)