:)

Rapportera

Rapportera

• 1 mar 2009 Gillek

Dagens matcc mot HFF:s juniorer var väl inte den bästa.Resultatet blev 2-2 Vi håller upp det bra i första halvlek, vi ger dom inte många chanser. tyvärr kan inte vi skapa något framåt. I andra halvlek har vi en period där vi inte är med alls. De spelar ut oss ganska många gånger. Dom har nog 3 stolpträffar.och dom leder rättvist med 2-0. Vi kom väl in i matchen igen sista kvarten. skapar oss en straff som Krantz sätter säkert. och sen gör vi ett spelmål som vi gör riktigt bra. Kalle strutar in den. Men i det stora hela så kan vi betydligt bättre., vi slarvade många gånger istället för att spela enkelt och säkert.. Men det kommer mer matcher. Det är bara att ånga på ,.