Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 29 maj 2006 Sanken

Det är nu det gäller att bita ihop och ta nya tag. Matchen mit vika tog i alla fall knäcken på mig.
    Men hoppas andra har bättre psyke än mig och kan visa att vi är ett bra lag!!
    Nu gäller det..Saxdalen nästa ska bli en seger och så enkelt är det!!

Rapportera

Rapportera

• 27 maj 2006 johan

Hej!

Nu är det dags att visa sin fingertoppskänsla och plocka fram sina coachkunskaper. Gå gärna med i min liga i vm-drömelvan i aftonbladet. (jag satsar på pallplats i silly season och ligger hyfsat med så jag behöver nu er hjälp).

Ligan heter kort och gott "VM", söker ni på VM på ligasök så är det den 6e uppifrån

• 24 maj 2006 the one

Hmmm skrivs inte mycket här nu för tiden !!!

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2006 Jag

Jag tycker ni skall uppdatera poängligorna för A- och U-laget.

Rapportera

Rapportera

• 21 maj 2006 supporter

ni får ta och kolla hur dom andra lagen i föreningen spelar:P dom vinner ju.

Rapportera

Rapportera

• 21 maj 2006 Hitta tillbaka !

Vi måste ta o hitta tillbaka till vårt grymma själv förtroenede som vi har där inne nånstans, vi vet ju att vi kan. När vi har det där lilla extra med oss så e det ju inte många som hänger med, det vet vi ju. Tänk tillbaka på förra året !!
    Ne upp med huvudena nu grabbar. Nu kör vi !!

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2006 gustafslirare

allvarligt talat...ni måste göra något åt planen. sämre plan får man leta efter. lindan i säter är bättre vilket säger det mesta

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2006 Åskådare

Ett litet klipp från Gustavs hemsida...

Ett formsvagt Horndal tog på fredagskvällen emot Gustafs på en plan som var bland det sämsta jag någonsin sett (klasser sämre än den i Svartnäs). När slutsignalen ljöd stod det 1-2 på resultattavlan efter en märklig match.

Matchen inleddes bäst av Gustafs som trots underlaget försökte rulla boll men som gång på gång gick bet pga planen. Spelet jämnades ut efter hand och matchen stod och vägde. Då händer det som förändrar matchen helt och hållet. Storm får rött kort för något som domaren inte såg då han stod med ryggen till. Enligt vissa var det utvisning och enligt andra inte.
    Direkt i samband med utvisningen görs ett byte där Puffen går in som mittback. Resten av halvleken är ganska jämn med ett visst övertag för Horndal.
    I sista minuten tappar Mackan bollen på mitten i en situation där Gustafs flyttat upp mycket folk och Horndal kan kontra in 1-0.

I andra halvlek är det Gustafs som har det mesta av spelet, trots att man har en man mindre, men man skapar inte de där vassa målchanserna. Med ca 5 min kvar kommer så kvitteringen. Puffen slår en frispark som skarvnickas i mål av en försvarare. Nicken kommer rakt på målvakten som ändå lyckas sulla in bollen. Efter målet är det nog många som tror att matchen ska sluta oavgjort men Gustafs fortsätter på den inslagna vägen och skapar fler bra målchanser. Segermålet kommer också det efter en frispark från Puffen och ett tveksamt ingripande av målvakten där Friberg kan avgöra på nick.

Man kan säga att Gustafs gör en ganska dålig första halvlek och en riktigt bra andra.

Klart bäst i Gustafs i dag var Rimmen som dominerade helt på sin högerbacksplats.
    Adde gör ännu en bra match och Thomas är lugn och stabil. Även inhopparna Puffen, Lunka, Rickard och Joppen gör det riktigt bra.

Rapportera

Rapportera

• 20 maj 2006 Tungt !!

Nu måste vi ta oss i kragen, man lär ju kunna hålla en ledning med 1-0, allra helst då vi är en man mer på plan... Konstigt....