Rapportera

Rapportera

• 15 mar 2010 Pidda

Hörja - Finja 1-0
    För andra matchen i rad lyckades vi hålla nollan. Detta trots att vi gjorde en riktigt usel första halvtimme där det var Finjas brist på skärpa som räddade oss. Efter 4 st byte (Avander, Kaizer, Sjöberg och Johan Nilsson) i den första halvleken blev det lite fart från vår sida. Den första halvtimmen låg vi alldeles för långt ifrån i våra markeringar och i det offensiva spelet var vi stressade och skulle hela tiden slå en avgörande passning i djupet.
    I andra halvlek var det betydligt bättre takter och vi dominerade denna halvlek ganska klart. Det var starkt att kunna ändra matchbilden på det sätt som vi gjorde där. Med 5 minuter kvar fick vi även in ett avgörande mål genom skytteligaledaren Hörgerud. Även om inte resultaten är det primära så här tidigt på säsongen är det ändå viktigt för självförtroendet att vi vinner. Jag tycker att vi ska ta med oss vår andra halvlek och att vi vinner, dessutom är det jättekul att vi kan skifta 3-4 gubbar per match utan att det blir någon försämring.
    Nu tar vi nya tag den kommande veckan med två bra träningar och dubbla matcher till helgen. /Pidda

Rapportera

Rapportera

• 13 mar 2010 John Friberg

Bilder från dagens match mellan Hörja IF v Finja IF på min sida.

/JohnF

Rapportera

Rapportera

• 13 mar 2010 Maria

Hej!

Jag undrar när loppmarknaden är i år, datum och tid.

Med vänlig hälsning

Maria

Rapportera

Rapportera

• 11 mar 2010 nisse

Tjuvar på idrottsplatser
    Tyvärr har det återigen inträffat på ett antal idrottsplatser runt om i Skåne, att tjuvar under match och träning tagit sig in i omklädningsrum och klubbstugor och under kort tid stulit pengar, mobiltelefoner etc. Vi uppmanar er därför att vara extra uppmärksamma i samband med aktiviteter på er idrottsplats, så att vi kan få stopp på dessa idioter som inte kan skilja rätt från fel.

Röke -Hörja 0-2.
    Det var ett klart fall framåt idag killar. Jag tycker att backlinjen gjorde det riktigt bra idag, det var enbart vid två-tre tillfällen som Röke kom igenom till farligheter. Vi dessa tillfällen fick ju dessutom Aronsson i målet göra några publikare. Fina insatser stod även mittfältet för åtmonstone de första 25 minuterna och även i perioder i den andra halvleken. I den andra halvleken var kanske vår insats något sämre än i den första men i gengäld skapade vi fler farligheter och flera av dessa kom efter flera fina passningar inom laget.
    Nu tar vi nya tag med en ny träningsvecka och med en match mot Finja på lördag.