Rapportera

Rapportera

• 25 mar 2012 Kaizer

Malas syn på matchen:

Igår mötte vi Hörja i Mala på en mycket fin gräsplan.I början av matchen skapar Hörja ett ganska stort tryck mot oss men antingen är deras avslut dåliga eller gör Niklas några riktiga kanon räddningar som håller oss kvar i matchen,i mitten av halvleken kommer vi upp i ett bra anfall och Norsken lobbar in bollen över målvakten i bortre krysset,1-0 till oss i halvlek.I paus gör vi hela 5 byten.Vi får en olycklig start i andra då en av deras vassa anfallare kommer loss och rundar Niklas och rullar in bollen.Efter det så tycker jag att vi jämnar ut spelet men Hörja har kanske någon lite hetare målchans än vi men matchen slutar 1-1.Jag tycker att vi gör en mycket bra match alla kämpade för varandra och försvarspelet var kanon över hela planen.Nu fortsätter vi så här så blir det en rolig säsong

Rapportera

Rapportera

• 24 mar 2012 Nisse

Nej men han visade än en gång hur huvudet ska användas, tätt tätt utanför.....:)

Rapportera

Rapportera

• 24 mar 2012 Pidda

Inget mål från Dahlin idag?

Rapportera

Rapportera

En match vi borde vunnit om man ser till spelövertag och chanser. Det kommer att lossna....