Laget: John E, Daniel J (Päran), Roger C, Johan S, Alf G, Tobias T, Fredrik E, Rasmus J

Den där Friberg verkar förstå hur ett vasst skott skall se ut...kunnig person. Kör nu över Finja på lör, Mala verkar haft dem i gugning. Jag tar några öl och en portion kålsoppa för er i Polen.

Rapportera

Rapportera

• 2 sep 2013 Kaizer

Fina bilder och ett mindre referat från matchen mot Freeflow hittar ni på John Fribergs hemsida:

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2013 Roger Nilsson

Hemmamatch mot Hässleholm Freeflow FC fredag 30/8 kl. 18.30

Samling: Kl. 17.00, Shell, Hässleholm
    Kl. 17.15 i Hörja

Laget: John E, Johan N (Öraholma), Daniel J (Päran), Roger C, Johan S, Alf G, Tobias T, Fredrik E, Rasmus J
    Viktor F, Daniel J (Kaizer), Anton D, Per A, Hao L-K

Rapportera

Rapportera

• 26 aug 2013 Chefen

Brugets syn på matchen:

Vi möter seriens kanske bästa lag just nu men vi hänger ändå med i matchen fram till halvlek då det står 0-2. Minuten innan dommaren blåser av för vila så blir Chrille utvisad då han traggar till sig 2 gula kort. Trots att vi endast är 10 man startar vi andra halvlek ganska bra men i minut 60 gör dem 0-3 målet och luften går ur oss.
    Rickard dribblar av målvakten och gör 1-5 efter en fin framspelning av Andy. Slutresultatet blir till slut 1-6.

Vi gjorde de väldigt svårt för deras målkung Roger. C som gjort 10mål de senaste två matcherna, mot oss blev det endast 1.
    Elander gjorde en bra insats uppe i anfallet, blev dock inga mål men ställde till de en hel del för Hörjas försvarare. Jättekul att se!!

Vi ska inte gräva ner oss för mycket i att vi förlorar mot Hörja. De är de starkaste laget just nu i serien kolla bara deras 5 senaste resultat:

Kl. 13.15 i Hörja

Laget: John E, Johan N (Öraholma), Daniel J (Päran), Roger C, Johan S, Alf G, Martin A, David L, Kim C, Rasmus J
    Viktor F, Daniel J (Kaizer), Anton D, Per A

Vi ses imorgon killar!!

Rapportera

Rapportera

• 21 aug 2013 Kaizer

Lite dagsfärska Hörjanyheter för er som inte var på B-lags matchen:

Finja har dragit sig ur B-lags serien. Serien har nu räknats om och den kommande matchen mot dem stryks såklart.

Till vårt A-lags stora glädje verkar det som Freeflow använt en avstängd spelare i mötet med Skånes Fagerhult. Detta gör att Fagerhult tilldöms segern med 3-0 och Freeflow tappar således sina 3 pinnar. Det är alltså i skrivande stund bara 4 poäng upp till den åtråvärda direktplatsen till 6:an :-)