1000 tecken kvar

Gästbok

• 30 nov 2013 Joakim

Kaizer "traitero" Johanesson har nog aldrig spelat en bättre match.
    Dock kändes det lite konstigt att han fick ett likande läge i andra halvlek mot Torup. Fast då missade han grovt..... Hmmmm.
    Mitt förslag är att vi kollar alla banktransaktioner till kaizer med Torup som avsändare. Luktar muta lång väg tycker jag.

Skämt åsido. Bra spelat av hela laget idag..... Eller iallafall alla utespelare ;-)

Rapportera

Rapportera

• 30 nov 2013 Bax

Västra Torup - Hörja IF 3-2 (2-2). Konstgräset på Österås.
    Mål Hörja: 1-1 Andreas Bax, 2-1 Roger Cederholm.

Idag så mötte vi V.Torup på konstgräset på Österås IP och vi hade en 12-manna trupp med oss. Då V.T hade fått många återbud så fick Kaizer spela första halvlek med motståndarna, och som han gjorde det! Kaizer spelade uppe på topp och lyckades till och med göra 1-0 bakom en chanslös Geiwald i målet. Repliken kom efter en stund då Rogge får bollen ute på vänsterkanten och slår ett väl avvägt inlägg mot Bax som gör ett hyfsat mål på volley med vänstran. Även Rogge fick göra ett mycket fint mål med sin vänstertass, ribba in från utkanten av straffområdet. 2-2 kom bara 2-3 minuter innan paus då det blir lite miss i kommunikationen mellan mittback och målvakt så att deras spelare pressar Jocke och tar bollen.
    Andra halvlek så blir båda lagen märkbart trött men jag tycker att vi spelar ganska bra med tanke på att vi egentligen har lagt utesäsongen bakom oss. V.T gör 3-2 och vinner.

Hörja får friplats i 6:an :-)

Ibland kommer julen tidigare än väntat :-)
    Hörja fick under veckan klartecken att spela div 6 fotboll nästa säsong
    eftersom Skepparslövs IF har begärt sig ner i 7:an. Vår fina placering
    från förra säsongen gjorde att vi kom först i Skånebolls rankingsystem
    och på så sätt fick välja om vi ville gå upp, och efter ett positivt snack
    med truppen på träningen igår valde vi att göra just detta!

• 10 nov 2013 Pidda

Europas hetaste fotbollslag tog ännu en imponerande seger i helgen. 4-0 mot storlaget Fulham. Därmed parkerar vi på en andra plats i premier league samt har en dubbel i toppen av skytteligan (Suarez, Sturridge).
    The sky is the limit för detta lag.
    YNWA

Rapportera

Rapportera

• 8 nov 2013 Joakim

Vaaa? Menar du att man behöver träna mer än en gång per år?

Rapportera

Rapportera

• 8 nov 2013 Kaizer

Inomhusträningen är flyttad bakåt 15 minuter, ny träningstid är alltså varje torsdag 20.15 - 21.45. Samlingen blir då 20.00 på plats och 19.45 på Hörja skola.