Torsk mot Järnvägen!
    2012-02-26:
    Div 2
    Tumba HBK - HK Järnvägen

Redan i inledningen känns det att detta blir en tuff match. Järnvägens tjejer startar betydligt hetare och gör det svårt för Tumba. Målmässigt går det lite trögt för bägge lagen men efter 8-9 minuter leder Järnvägen med 3-1. Vid bortaledning 4-1 börjar Tumba knapra sig något närmare och med hjälp av en 2-minutare för Järnvägen lyckas man kvittera till 5-5 i mitten av halvleken. Vid ställningen 6-6 väljer Tumbas bänk att ta time-out, en olycklig sådan skulle det visa sig. Järnvägen gör på de efterföljande 5 minuterna 5-0. Dock tar sig tjejerna samman och försöker återigen att jobba sig ikapp och man lyckas nästan, halvtidsresultatet skrivs till 13-14.

Andra halvlek blir egentligen en repris av första. Järnvägen kontrollerar matchen och river stundtals upp stora sår i Tumbas försvar, som för dagen inte står att känna igen. Ledningen för Järnvägen känns stabil under hela halvleken, även om Tumba är så nära som två mål ner vid ett par tillfällen. Ett hetare Järnvägen kan slutligen välförtjänt kamma hem två poäng. Tumba får slicka såren och komma tillbaka till normal klass nästa helg, vi vet ju alla vilka kunskaper tjejerna har och de vet själva vad som krävs.