• 28 aug 2010 Adam Nilsson

Hallby - Eskil 9-4 15.00 min

Rapportera

Rapportera

Hej alla som intresserar sig runt eskil. Tänkte skriva lite kort om vårat äventyr i nyköpingcup. Vi spelade första matchen igår mot hemmafavoriterna Nyköping som utalat sig om att ha div1 bästa start 6a så vi visste inte alls hur vi skulle stå oss om vi ens skulle hänga med. Matchen startade och båda lagen bytte ledning i början med tverin som våran första målskytt . Första rycket ifrån Eskil kom vid ställning 6-6 (inte exakt koll på siffrorna) vi gick fram till 10-6 och vi spelar som i trans och förnedringen hade bara börjat. Generalen vräker sig igenom tverin knorrar och Gustav fångar bollar som fornstora dagar i partillecup. Ställningen i halvlek är 19-9. Vi har ett leende på läpparna med känner ändå att ledningen skulle vara större om domarnivån inte var b pojk mässig . Andra halvlek startar som första halvlek slutar..med total överkörning av hemmafavoriterna. Får gratulera Kim Sahlberg för sitt första mål med stor pojkarna . För att summera spelet i andra halvlek så kan vi enkelt säga att vi gjorde Nyköping fruktasvärt dåliga eller så spelade så bra dom kan och vi är fantastiskt mycket bättre en Nyköping , siffrorna talar ju för både och. Slutresultatet blev 19-36 vill säga seger med 17 mål för laget som kommer bjuda på underhållningen i sporthallen på fredagkvällar. Klart nöjda med säsongens första match och nu är det 4 minuter till match 2 .. Matchstart 08.15. .. Skönt det blir i Eskilcup där spelprogrammet ser annorlunda ut med sovmorgon på lördag morgon innan matchen mot och drar igång :)