Robin Wass 5 päng för 1 målr

Rapportera

Rapportera

Som åskådare har inga invändningar mot ledningens bedömningar.
    Men det fanns ytterligare några spelare att nämna. Krille i målet gjorde en hel gjuten insats han räddade faktiskt målet från påhälsning vid flertal tillfällen i första halvlek bl a när de hade två spelare fria med honom.
    Jerrys andra halvled var i princip helt ofelbar ett synnerligen bra spel, som också gav 2-1 målen, mycket väl avvägt inlägg. Det gör nog ganska ont att spela mot Jerry på ett just sätt, det är bra, man kunde i slutet se att två av deras spelare inte vågade satsa mot Jerry då de visste vad det skulle innebära. Jerry o Micke kompletterade varandra mycket bra. Skönt att ni vann, efter första halvlek trodde jag att det blir en förlust.

• 8 maj 2009 #12

Riktigt laddad idag. Kan springa genom en vägg för tre poäng...
    Rastlös nu, faan är inte kl 19.00 snart.

• 7 maj 2009 Kalle Wallin

Har sett sissta straffsituationen igen, ur fler vinklar.. Det är ju en katastrof... Jag tycker att barca spelar den vackraste fotbollen i år, men bara för att de gjort en sjuk säsong förtjänar de ju inte att gå vidare när de inte spelar den fotbollen mot chelsea. Såg inte matchen, men det var ju barcas första skott på mål och om de varit bra skulle de ju haft sskott på mål... Dommaren hade visst fått poliseskort till Norge..:/ Jävligt tråkigt att sådant händer men hade det hänt mig hade jag varit galen!!! Finns det kanske nån som inte tycker det är straff när Pique får bollen på handen..? Tror inte det...