Alla kämpade verkligen =) synd att dommaren var kass bara, Vi var var minst värda en pinne ( mest 3 )) men de är bara att ta nya tag. :)

mycket bra tjejer!!!!! känns så skönt å läsa detta! vässa formen ytterligare nu under den lilla spelledigheten så kommer det bli många poäng tagna, ser så bra ut! kramar

• 21 maj 2009 Forsby supporter

Stort guldregn över alla Forsby damer!
    Faan va bra, tufft och klokt ni spelar!!!
    Riktigt starkt att ni krigar på och hämtar tillbaka en poäng. Vilken ni var mer än väl värda!!!
    Hela laget får guldstjärnor! Och med en extra stjärna till Amanda Lings klockrena punktarbete och Elin Segerstedt som sätter två kassar idag.
    Det kommer INTE va de sista poängen ni tar i år brudar. Det lyser låång väg om er!!!

Rapportera

Rapportera

• 21 maj 2009 Albinsson

Grattis till 1 pinne... Skönt att det är lite stolpe in förengångs skull... Riktigt skönt också att Elin målar 2 gånger...

Kul att läsa att Amanda Ling "stor spelar" och utför sitt uppdrag att "eliminera" motståndarnas spelmotor.

Nu försker vi kriga till oss en 3:a i nästa match, skulle sitta som handen i handsken.

Avslutar med 2 helt underbara citat, signerade Liverpools manager på 70 och 80 talet, Bill Shankly:

A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are.
    ---
    Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.

Äntligen är turen på våran sida.
    Jag tycker att vi gör en kanonmatch i 90 minuter. Alla går in och spelar med 100% fokus i alla situationer.
    Skönt att se att vi kan spela bra fotboll även fast vi ändrar lite i spelsystemet. 4-1-4-1.
    Amanda Ling, som fått direktiv att punktmarkera Triangelns spelmotor Sandra Ohlsson, gör detta med högsta betyg!
    Eftersom vi hade en defensiv uppställning så blev vi ganska så tillbakatryckta de första 20-25 minutrarna. Succesivt flyttade vi upp lagdelarna och börjar då ta över spelet mer och mer. Vi får längre anfall tack vare att vi använder i stort sätt hela laget i anfallen. En jämn och tuff första halvlek som slutar 0-0.

I andra halvlek går vi ut med inställningen att vi ska vinna den här matchen och redan efter 6 minuter får vi en frispark som Thess lyfter in till Elin som tar emot, vänder upp och lägger in bollen i mål. Mycket skönt att få första målet!
    Men tyvärr, redan efter 5 minuter får Triangeln frispark som de skjuter direkt i mål. Kändes inte helt rättvist. I den 64e minuten så kommer ett inlägg som vi bara står och tittar på utan att någon går på bollen och de gör 1-2.
    Vi ändrar därefter spelsystem direkt till 3-4-3 och pressar resten av matchen. Och i den 85e minuten ger det utdelning. En fin djupledspass utav Thess till Elin som lyfter in brevid målvakten. 2-2! Gud vad skönt!
    Det har inte varit orättvist med 3 poäng till oss.
    Men som det har sett ut dom andra matcherna när vi har haft "stolpe ut" så känns 1 poäng väldigt skönt för framtiden...

En stor eloge till hela laget och ett stort extra plus till Amanda Ling!!
    Grattis Elin Segerstedt som fick pris som "Matchens Lirare"!

Grattis till poängen mot triangeln :) .
    Typiskt att jag satt hemma och plugga ist för att komma och titta.