Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 20 jun 2011 Tobbe

Tja grabbar skönt att man var närvarande och såg er fina vändning i matchen under andra halvlek till en rättvis seger med 4-3 så jäkla skönt för oss grabbar starkt jobbat jag vart så glad att jag hoppade upp i Lundströms famn ha ha ha jag måste ge Lundström en eloge till hur han jobbar med er spelare under match raka rör bra Mattias och stort tack till Torleif som är med och jobbar runt laget under matcherna vi ses imorgon grabbar och jag vill betona glädjen som jag både såg och hörde ifrån Fogdö under denna regniga matchdag TACK GRABBAR kul att vara publik denna dag man glömde helt bort vädret när ni nickade in segermålet //Tobbe

Rapportera

Rapportera

• 19 jun 2011 coach

Kan inte mer än hålla med Danne där!
    skillnaden på vilja o vara hungrig är oftast det som skiljer lag. Vi kan spela fotboll när vi vill, vi kan vinna när vi vill o vi kan bara göra det som ett lag. 11 starka på plan är det som gör skillnaden på vinst lr förlust.

Riktigt kul att se att vi kan resa oss från 3-1 underläge, det visar på karaktär! ta med det varje gång vi sätter på oss matchstället så ska ni se att vi kan fixa detta!

Rapportera

Rapportera

• 19 jun 2011 Daniel

Riktigt fint grabbar =)
    Om vi ska hänga kvar i div. 6 så måste vi kämpa ännu hårdare för varandra!
    Nyckeln till vinst idag var en stark vilja på att vinna och ett hjärta för varandra!
    Inställningen vi hade i andra halvlek vill jag se varje gång. Träning som match! Vi måste vilja!

Matchens lirare idag är solklar. Det är laget som helhet.
    Inget gnäll och inget skäll. Skönt att spela så:)

Rapportera

Rapportera

• 19 jun 2011 Rosa Ballerinan

Grattis Gubbar! 3p bärgade, ni är välförtjänta för segern! - Jobba på nästa 3p!

Rapportera

Rapportera

• 17 jun 2011 beggie

Tjena... är inte tillgänglig för att spela i helgen om det skulle vara så att jag blev uttagen och kan inte träna nästa vecka heller... lycka till på matchen!!

Rapportera

Rapportera

• 16 jun 2011 coach

Jo jag ställde in den pga av för få som skulle komma ut:-(
    Hade tänkt att vi skulle ha lite teori o prata sams hur vi ska spela men det är möjligt med 7-8 pers tyvärr:-(
    Måste bli bättre på att närvara o vilja gubbar!annars kommer det fortsätta att bli dåliga resultat!
    Saker o ting, bara inte blir! Tänk på det!
    Match på söndag, kommer kalla er som ska vara med under morgondagen.