Två assist till davids mål i gårdagens u-match...

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2010 JP

U-laget tog årets tredje seger när dom direkt efter a-lagsmatchen igår besegrade Kåre Goif med klara 3-0. Värmen gjorde att tempot inte blev så högt som önskat men när vi höll kulan på backen och kombinerade oss fram stod motståndarna som statister och kliade sig på ölmagen. Efter två mål av Davis Wästljung i första halvlek kunde Jocke Grape öka på ledningen och fastställa slutresultatet till 3-0 på straff. Många spelare förtjänar beröm och gjorde solida insatser, Samuel visade klass i mittförsvaret, när Alex inte hade synpunkter på domslut eller munhöggs med motståndarbänken var han ständigt spelbar på sin högerflank, John och Martin gjorde lite som dom ville inne på centralt mittfält och David - Martin Larsson vände fullkomligt ut och in på motståndarförsvaret. Andra halvlek släppte vi lite onödigt många lägen till gästerna som var vänliga nog att vara lagom ljumma i avsluten, samtidigt som vi rullade runt lite på folk som var trötta och sega i benen. Summa sumarum, 3 poäng är alltid 3 poäng!

• 22 maj 2010 Tom Sölvberg Goif kåre

De kommer bli belöning också om jag får tillbaka den :) , bira å pengar )

Rapportera

Rapportera

• 22 maj 2010 Tom Sölvberg #23 Goif Kåre

Tjena Funbo IF ! , grattis till segern !
    Jag glömde en keps i bortalagets omkländningsrum, den har en pirat ansikte på kepsen med massa glitter å så vidare. undrar om någon spelare/ledare har sett den och kan ta med denna keps till nästa match , när vi möts hemma på Kårevallen ?

• 21 maj 2010 --} --}100%

Hellre ett hårt skott utanför än ett löst på mål.

Rapportera

Rapportera

• 21 maj 2010 JP

Ni som vill stanna efter lördagens matcher och grilla och senare se CL-finalen, vi fixar med startklara grillar men ni får själva ta med det som ni önskar grilla och dricka.