När kommer träningskläderna och det ? =)

Rapportera

Rapportera

• 5 dec 2008 Wetterberg

Jag är nog med 2 halvlekar iaf, 3 om vi börjar lite innan halv , för sen måste jag till kopparberg för ny match

Rapportera

Rapportera

• 5 dec 2008 Matts Ji

Har inte till 100% bestämt speltiden med domaren ännu, gör det imorgon när han kommer tillsammans med motståndarna. Men det verkar rimligt att anta att vi kommer försöka spela typ 3x20min.

Rapportera

Rapportera

För det är så att jag har innebandymatch samma dag, så jag måste nästan veta hur länge dom är, för att se om jag kan vara med alla halvlekar .

Rapportera

Rapportera

• 5 dec 2008 Chilla

Vet ej Mackan hur många halvlekar det blir men skulle tippa på att det blir 3 halvlekar á 20 min eller ngt likn.

Rapportera

Rapportera

• 4 dec 2008 Wetterberg

Halloj, hur många halvlekar kör vi ? och hur lång är en period, jag syftar på lördags matchen.