hoppas ni får kul på träningslägret och bra väder :)

Rapportera

Rapportera

• 16 mar 2008 Peter

Så var säsongens första träningsmatch mot Svedala IF ute avklarad. Vi hade sagt innan att en del skulle få prova spela på platser som man kanske inte är van att spela på. Men det är det som träningsmatcher är till för.

Resultatet är mindre viktigt, spelet som vi vill spela boll på är mycket viktigare. Som ni spelade idag så kunde man tro att ni spelat ute hela vintern.

De första tjugo minuterna var det spel mot Svedalas mål. Tror de kom upp i ett anfall och en hörna de sista fem minuterna.

Vi tog naturligtvis ledningen med 1-0 mycket rättvist i första halvlek som kunde ha stått både 2,3 och 4-0.

I andra halvlek kontrollerade ni matchen fullständigt. Ni skapade mängder med målchanser, stolpträffar och bollar som rullade på mål linjen. 2-0 kom också så småningom.

Tittar vi på spelet idag var alla otroligt duktiga. Passningsspelet stämde perfekt. Jobbet fram och tillbaka fungerade strålande. Sedan till målskyttet. Med alla de chanser så tar det nog ett par matcher innan ni ställt in siktet ordentligt.

Kul att se att ni jobbade som ett lag allihopa. Bra att det fungerade med alla de nya positionerna som ni spelade på idag. Blir alltid lite rörigt när vi rör om det för er i matcherna.

Så ni spelade otroligt bra fotboll idag med tanke på de få utomhus träningar vi haft och att det var första matchen ute i år också. :) :) :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 15 mar 2008 Anna-Lena

Mycket bra spelat idag tjejer!!!
    Det såg ut som vi hade varit igång med utesäsongen länge. Det var roligt att se hur taggade ni var allihopa. :) :) :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 15 mar 2008 Ann-Louise

Vilken första träningsmatch ni gör töser!!!! Vi har knappt börjat träna ute och ni går ut spelar fantastiskt bra. Resultatet sa vi innan inte spelar någon roll utan spelet skulle ni konsentrera er på. Nu vann ni med 2-0 som lika gärna kunde blivet 8-0........mycket stolp skott fick jag höra....men det är strunt samma. BRA SPELAT ALLESAMMANS Referat kommer in under de sena timmarna :) :)